[:ca]Verema solidària del Gra de Sorra a Terrer de Pallars[:es]Vendimia solidaria del Gra de Sorra en Terrer de Pallars[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

181014gra

[:ca]Terrer de Pallars, a Figuerola d’Orcau, va celebrar ahir dissabte, dia 13 d’octubre, una jornada de verema solidària amb esmorzar i activitats pels més petits com la xafada de raïm, en el marc del programa del vi Gra de Sorra a benefici d’Afanoc.

El dissabte vinent, dia 20 d’octubre, serà Mas Blanch i Jové, qui organitzi la seva verema a la Pobla de Cérvoles. Lagravera d’Alfarràs la va celebrar el dia 6 d’octubre.

Els cellers lleidatans Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, el seu distribuïdor Jordi Hortet de Casa Badio, i la consultoria de comunicació gastronòmica Como Pomona elaboren i promouen el nou vi Gra de Sorra que, de forma altruista, ja van elaborar el 2017 a benefici d’Afanoc. Amb les veremes d’aquest octubre es comença a elaborar el Gra de Sorra 2018.

[:es]Terrer de Pallars, en Figuerola de Orcau, celebró ayer sábado, día 13 de octubre, una jornada de vendimia solidaria con desayuno y actividades para los más pequeños como la pisada de uva, en el marco del programa del vino Gra de Sorra en beneficio de Afanoc.

El próximo sábado, día 20 de octubre, será Mas Blanch i Jové, quien organice su vendimia en la Pobla de Cérvoles. Lagravera de Alfarràs la celebró el día 6 de octubre.

Las bodegas leridanas Lagravera de Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Terrer de Pallars de Figuerola de Orcau, su distribuidor Jordi Hortet de Casa Badio, y la consultoría de comunicación gastronómica Como Pomona elaboran y promueven el nuevo vino Gra de Sorra que, de forma altruista, ya elaboraron en 2017 a beneficio de Afanoc. Con las vendimias de este octubre se empieza a elaborar el Gra de Sorra 2018.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats