Valoració positiva de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues 2008Valoración positiva de la Muestra Gastronómica de Les Garrigues 2008

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

A un cap de setmana per finalitzar aquesta celebració, des del Consell Comarcal de les Garrigues es fa un balanç positiu de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues d’aquest 2008.
L’organització ja ha comptabilitzat més de mig miler de menús degustats als sis restaurants participants. Aquests darrers caps de setmana, segons informa el Consell Comarcal, també s’ha notat que la gent ja troba oli nou a les cooperatives i l’afluència ha estat més gran. En aquesta edició hi ha dues novetats: per una banda, a cada persona que degusti un menú de la mostra se li regala un tiquet que serà vàlid per visitar els Vilars d’Arbeca o les pintures rupestres del Cogul. L’altra novetat és el sorteig d’uns lots de productes de la comarca.A un fin de semana para finalizar esta celebración, desde el Consell Comarcal de Les Garrigues se hace un balance positivo de la Muestra Gastronómica de las Garrigues de este 2008.
La organización ya ha contabilizado más de medio millar de menús degustados en los seis restaurantes participantes. Estos últimos fines de semana, según informa el Consell Comarcal, también se ha notado que la gente ya encuentra aceite nuevo en las cooperativas y la afluencia ha sido más grande. En esta edición hay dos novedades: por un lado, a cada persona que deguste un menú de la muestra se le regala un ticket que será válido para visitar los Vilars de Arbeca o las pinturas rupestres del Cogul. La otra novedad es el sorteo de unos lotes de productos de la comarca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats