Una dotzena de joves cuiners, al certàmen Àngel MoncusíUna docena de jóvenes cocineros, al certamen Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El proper dilluns 30 d’octubre, una dotzena dels millors cuiners novells de Lleida es donarà cita a l’Escola d’Hoteleria per a participar en el XVIII concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, que com cada any també comptarà amb la col·laboració d’un jurat format per destacats professionals de la cuina del nostre país.
Aquesta edició del concurs, un dels més veterans i prestigiosos de tot l’Estat en la seva especialitat, comptarà com cada any, amb un jurat d’excepció.
En aquesta ocasió donaran el seu suport a aquesta gran festa de la cuina lleidatana els senyors: Marc Cuspinera (El Bullí Taller), Jordi Cruz (Restaurant Estany Clar de Cercs) –guanyador de la 1a edició del concurs “Cocinero del año”, dut a terme en la passada edició del saló Alimentària- , Xavier Franco (Restaurant Saüc de Barcelona), Jordi Herrera ( Restaurant Manairó Barcelona), David Molina, guanyador de la passada edició del Joves Cuiners (Restaurant Cal Molina de Torrefarrera) i Juan Marco, en qualitat de jurat de cuina (Restaurant l’Amagatall de Bellpuig).
El jurat tindrà en compte aspectes com el gust, la presentació del plat, l’exposició oral, la coordinació entre els elements utilitzats i la seva elaboració, la comercialització del plat, etc.
El próximo lunes 30 de octubre, una docena de los mejores cocineros noveles de Lleida se dará cita en la Escuela de Hostelería para participar en el XVIII concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, que como cada año también contará con la colaboración de un jurado formado por destacados profesionales de la cocina de nuestro país.
Esta edición del concurso, uno de los más veteranos y prestigiosos de todo el Estado en su especialidad, contará como cada año, con un jurado de excepción.
En esta ocasión darán su apoyo en esta gran fiesta de la cocina leridana los señores: Marc Cuspinera (El Bullí Taller), Jordi Cruz (Restaurante Estany Clar de Cercs) –ganador de la 1a edición del concurso “Cocinero del año”, llevado a cabo en la pasada edición del salón Alimentaria- , Xavier Franco (Restaurante Saüc de Barcelona), Jordi Herrera ( Restaurante Manairó Barcelona), David Molina, ganador de la pasada edición del Jóvenes Cocineros (Restaurante Cal Molina de Torrefarrera) y Juan Marco, en calidad de jurado de cocina (Restaurante l’Amagatall de Bellpuig).
El jurado tendrá en cuenta aspectos como el gusto, la presentación del plato, la exposición oral, la coordinación entre los elementos utilizados y su elaboración, la comercialización del plato, etc.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats