Un llibre recrea plats d’onze joves cuinersUn libro recrea platos de once jóvenes cocineros

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Turisme de Lleida i l’Institut Municipal d’Acció Cultural de la Paeria (IMAC) han editat Festival, un llibre que recrea els plats d’onze joves cuiners lleidatans. L’obra està redactada per Ramon Rubinat amb un tractament del text original que inclou les receptes, però que la seva lectura pretén ser, sobretot, un fet agradable i distret. Cal destacar la qualitat de les fotografies d’Oriol Rosell.
L’edició, de 1.500 exemplars, es ven a 35 euros a Turisme de Lleida i a les llibreries de la ciutat, així com en algunes de Barcelona, Madrid i Saragossa.
El projecte complementa l’estratègia de promoció turística de Lleida en l’eix de Turisme Gastronòmic que s’està duent a terme des de Turisme de Lleida a través de la Cuina de la fruita.Turismo de Lleida y el Instituto Municipal de Acción Cultural de la Paeria (IMAC) han editado Festival, un libro que recrea los platos de once jóvenes cocineros leridanos. La obra está redactada por Ramon Rubinat con un tratamiento del texto original que incluye las recetas, pero que su lectura pretende ser, sobre todo, un hecho agradable y distraído. Hay que destacar la calidad de las fotografías de Oriol Rosell.
La edición, de 1.500 ejemplares, se vende a 35 euros en Turismo de Lleida y en las librerías de la ciudad, así como en algunas de Barcelona, Madrid y Zaragoza.
El proyecto complementa la estrategia de promoción turística de Lleida en el eje de Turismo Gastronómico que se está llevando a cabo desde Turismo de Lleida a través de la Cocina de la fruta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats