Plats per aprofitar excedents de cuinaPlatos para aprovechar excedentes de cocina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Receptes entrelligades és un llibre de Paulina Vergés que ens explica com aprofitar els excedents de la cuina. Quan es prepara un menjar, sempre sobren ingredients, ja siguin crus o cuinats. Aquest llibre recull uns quants exemples on primer s’elabora un plat i, tot seguit, s’explica la derivació. Amb els mateixos ingredients bàsics es poden trobar dues solucions, dues combinacions gastronòmiques diferents.
Tot d’una, aquelles restes que volten i rodolen per la nevera acaben rescalfades, si no hi ha altre remei, o descobrim que poden transformar-se en una nova, sorprenent i llaminera recepta.“Receptes entrelligades” es un libro de Paulina Vergés que nos explica como aprovechar los excedentes de la cocina. Cuando se prepara una comida, siempre sobran ingredientes, ya sean crudos o cocinados. Este libro recoge unos cuantos ejemplos donde primero se elabora un plato y, a continuación, se explica la derivación. Con los mismos ingredientes básicos se pueden encontrar dos soluciones, dos combinaciones gastronómicas diferentes.
Así de repente, aquellos restos que dan vueltas por la nevera acaban recalentados, si no hay otro remedio, o descubrimos que pueden transformarse en una nueva, sorprendente y golosa receta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats