Turmo, segón premi del concurs Del Mar als Fogons de CambrilsTurmo, segundo premio del concurso Del Mar a los Fogones de Cambrils

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

“Romescada de galera i aroma de la terra” va ser el plat amb el que l’alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Jordi Vidal Turmo va guanyar el segón premi del concurs gastronómic “Del Mar als Fogons” que es va celebrar el passat divendres, dia 25 de febrer a Cambrils. La darrera edició d’aquest premi va ser un dels actes destacats de les VII Jornades de la Galera de Cambrils i de la Cuina Marinera.
Entre els vuits finalistes, que van ser seleccionats prèvia presentació de la recepta, també va participar l’alumne lleidatà, Salvador Trabalón, amb el plat “Socarrat de galera i carxofa amb calçotada”.
Els futurs cuiners van disposar de dues hores per preparar els seus plats, utilitzant principalment la galera, crustaci molt apreciat en la cuina marinera.
Un jurat va avaluar el treball dels joves dins de la cuina, un segon jurat extern va ser el responsable del tastar i valorar els plats. “Romescada de galera y aroma de la tierra” fue el plato con el que el alumno de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, Jordi Vidal Turmo ganó el segundo premio del concurso gastronómico “del Mar a los Fogones” que se celebró el pasado viernes, día 25 de febrero en Cambrils. La última edición de este premio fue uno de los actos destacados de las VII Jornadas de la Galera de Cambrils y de la Cocina Marinera.
Entre los ochos finalistas, que fueron seleccionados previa presentación de la receta, también participó el alumno leridano, Salvador Trabalón, con el plato “Socarrat de galera y alcachofa con calçotada”.
Los futuros cocineros dispusieron de dos horas para preparar sus platos, utilizando principalmente la galera, crustáceo muy apreciado en la cocina marinera.
Un jurado evaluó el trabajo de los jóvenes dentro de la cocina, un segundo jurado externo fue el responsable del probar y valorar los platos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats