Carolina Gómez, ambaixadora de The Glenrothers a EspanyaCarolina Gómez, embajadora de The Glenrothers en España

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

The Glenrothes ha designat Carolina Gómez com a ambaixadora de la marca a Espanya, fent-la mereixedora de ser l’única dona, en l’actualitat, en un càrrec similar al món del whisky espanyol. Així, Gómez s’està presentant en diverses ciutats espanyoles tant a professionals com a consumidors de la reconeguda marca de whisky single malt.
En relació al seu nomenament i aprofitant el seu pas per Lleida el passat dijous, dia 10 de març, Carolina comentà: “Estic encantada d’embarcar-me en aquesta nova aventura professional. Per la meva trajectòria al món de la restauració i els meus coneixements del sector dels destil·lats, puc assegurar que l’interès pels bons destil·lats està creixent a Espanya”.
En la trobada lleidatana, que va tenir lloc amb un dinar de maridatge al restaurant Carballeira, Gómez va dirigir el tats de les darreres anyades de The Glenrothes, incloent el recent Vintage 1998.The Glenrothes ha designado Carolina Gómez como embajadora de la marca en España, haciéndola merecedora de ser la única mujer, en la actualidad, en un cargo similar en el mundo del whisky español. Así, Gómez se está presentando en varias ciudades españolas tanto a profesionales como a consumidores de la reconocida marca de whisky single malt.
En relación a su nombramiento y aprovechando su paso por Lleida el pasado jueves, día 10 de marzo, Carolina comentó: “Estoy encantada de embarcarme en esta nueva aventura profesional. Por mi trayectoria en el mundo de la restauración y mis conocimientos del sector de los destilados, puedo asegurar que el interés por los buenos destilados está creciendo en España “.
En el encuentro leridano, que tuvo lugar con una comida de maridaje en el restaurante Carballeira, Gómez dirigió el resultados de las últimas añadas de The Glenrothes, incluyendo el reciente Vintage 1998.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats