Tasta l’Òpera obre el seu programa de gastronomia amb sopars i tast de vins“Tasta l’Òpera” abre su programa de gastronomía con cenas y cata de vinos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El tast de vins de la Denominació Costers del Segre comentat pel televisiu Marcel Gorgori, demà dimecres dia 1 de juliol, i el sopar gastronòmic del dijous amb Jaume Tàpies (Restaurant Castell de Castellciutat de la Seu d’Urgell) seran els dos actes centrals del programa de gastronomia que inclou l’activitat Tasta l’Òpera, un projecte que “fica dins l’olla” gastronomia, òpera i divulgació d’aquesta matèria musical. El tast de vins té un preu de 25 euros, mentre que el sopar del dijous costarà 70 euros. En paral·lel, deu restaurants de Lleida (La Pèrgola, La Fusta, L’Estel de la Mercè, A Taula, Cassia, D-Vinis, Genial, Grèvol, Xalet Suís i Llavorsí de l’Hotel Zenit) ofereixen menús gastronòmics per sopar durant tota la setmana amb motiu d’aquesta activitat d’estiu.
La manca de reserves anticipades, que també ha provocat la suspensió d’alguns dels espectacles de Tasta l’Òpera, també ha afectat al programa gastronòmic i, així, s’ha decidit suspendre un tast d’olis de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, i un altre de fruita de Lleida, previstos per ahir a la tarda.
L’organització també s’ha vist obligada a desconvocar els tres dinars de migdia previstos a la Llotja per avui, dimarts, demà, dimecres i dijous amb els restaurants de l’Hotel Can Boix de Peramola; l’Estel de la Mercè; i l’Hostal Jaumet de Torà, respectivament.La cata de vinos de la Denominación Costers del Segre comentada por el televisivo Marcel Gorgori, mañana miércoles día 1 de julio, y la cena gastronómica del jueves con Jaume Tàpies (Restaurant Castell de Castellciutat de la Seu d’Urgell) serán los dos actas centrales del programa de gastronomía que incluye la actividad “Tasta l’Òpera” (“Prueba la Ópera”), un proyecto que “mete dentro de la olla” gastronomía, ópera y divulgación de esta materia musical. La cata de vinos tiene un precio de 25 euros, mientras que la cena del jueves costará 70 euros. En paralelo, diez restaurantes de Lleida (La Pèrgola, La Fusta, L’Estel de la Mercè, A Taula, Cassia, D-Vinis, Genial, Grèvol, Xalet Suís y Llavorsí del Hotel Zenit) ofrecen menús gastronómicos para cenar durante toda la semana con motivo de esta actividad de verano.
La falta de reservas anticipadas, que también ha provocado la suspensión de algunos de los espectáculos de “Tasta l’Òpera”, también ha afectado al programa gastronómico y, así, se ha decidido suspender una cata de aceites de la Denominación de Origen Protegida Les Garrigues, y otro de fruta de Lleida, previstos por ayer por la tarde.
La organización también se ha visto obligada a desconvocar las tres comidas de mediodía previstas en la Llotja para hoy, martes, mañana, miércoles y jueves con los restaurantes Hotel Can Boix de Peramola; l’Estel de la Mercè; y el Hostal Jaumet de Torà, respectivamente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats