Vijazz omple Vilafranca del Penedès de música i viVijazz llena Vilafranca del Penedès de música y vino

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els carrers de Vilafranca comencen a impregnar-se de l’esdeveniment Caixa Penedès Vijazz, que tindrà com a dies forts el 2, 3 i 4 de juliol, però que com l’any passat comptarà amb un ampli programa d’activitats complementàries en l’anomenda setmana del Caixa Penedès Vijazz, que va començar ahir dilluns dia 28 de juny, amb un tast de vins dirigit pel sommellier Josep Roca.
El jazz i el cinema es donaran la mà amb el vi demà dimecres, dia 30 de juny, amb dos maridatges que es realitzaran al Vinseum, l’Enojazz i l’Enocine. A les 20.00h començarà al Vinseum, museu de les cultures del vi, l’original maridatge entre vins i música jazz que enguany comptarà amb les explicacions del musicòleg Joan Cuscó i de l’enòloga de Bodegas Torres Núria Bigorra, acompanyats de Pau Lligadas (contrabaix) i Òscar Antolí (clarinets). Tot seguit es projectarà en el mateix indret, la Capella de Sant Pelegrí, la pel·lícula de Bruce Weber “Let’s get Lost”. Amdues activitats són gratuïtes.
L’endemà, el dijous 1 de juliol a les 21.00h, es farà el concert inaugural del Caixa Penedès Vijazz 2010, que enguany compartirà el mateix escenari que els concerts del cap de setmana, la Plaça Jaume.
Com en les anteriors edicions, durant tot el cap de setmana, juntament amb el Consorci de promoció turística de l’Alt Penedès, i el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca s’han programat una sèrie de visites a cellers per tal de complimentar l’oferta turística del Caixa Penedès Vijazz.
El programa inclou visites a cellers i visites culturals a tota la zona del Penedès. Per aquesta edició cal destacar també el gran impuls que han rebut les sessions de tast de vins, que enguany es duran a terme simultàniament fins en 4 sales diferents.
En aquesta línia es mantindrà la sala de tast de la fira, amb capacitat per a 70 persones.Las calles de Vilafranca empiezan a impregnarse del acontecimiento Caixa Penedès Vijazz, que tendrá como días fuertes el 2, 3 y 4 de julio, pero que como el año pasado contará con un amplio programa de actividades complementarias en la llamada semana del Caixa Penedès Vijazz, que empezó ayer lunes día 28 de junio, con una cata de vinos dirigida por el sommellier Josep Roca.
El jazz y el cine se darán la mano con el vino mañana miércoles, día 30 de junio, con dos maridajes que se realizarán al Vinseum, el Enojazz y el Enocine. A las 20.00h empezará al Vinseum, museo de las culturas del vino, el original maridaje entre vinos y música jazz que este año contará con las explicaciones del musicólego Joan Cuscó y de la enóloga de Bodegas Torres Núria Bigorra, acompañados de Pau Lligadas (contrabajo) y Òscar Antolí (clarinetes). A continuación se proyectará en el mismo lugar, la Capilla de Santo Peregrino, la película de Bruce Weber “Let’s get Lost”. Ambas actividades son gratuitas.
El día siguiente, el jueves 1 de julio a las 21.00h, se hará el concierto inaugural del Caja Penedès Vijazz 2010, que este año compartirá el mismo escenario que los conciertos del fin de semana, la Plaza Jaume.
Como en las anteriores ediciones, durante todo el fin de semana, junto con el Consorcio de promoción turística del Alt Penedès, y el Patronato de Comercio y Turismo de Vilafranca se han programado una serie de visitas a bodegas para completar la oferta turística de Caixa Penedès Vijazz.
El programa incluye visitas en bodegas y visitas culturales en toda la zona del Penedès. Para esta edición hay que destacar también el gran impulso que han recibido las sesiones de cata de vinos, que este año se llevarán a cabo simultáneamente hasta en 4 salas diferentes.
En esta línea se mantendrá la sala de cata de la feria, con capacidad para 70 personas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats