Tast de caves i maridatge amb Roger Goulart a Cal Xirricló de BalaguerCata de cavas y maridaje con Roger Goulart a Cal Xirricló de Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de 31 persones es van reunir el passat dia 4 d’octubre al restaurant Cal Xirricló de Balaguer on es va dur a terme un tast de caves de la bodega Roger Goulart. L’objectiu d’aquesta degstació era potenciar els coneixements dels participants envers el món del cava i del maridatge. Es van degustar el cava Brut nature, maridat amb una terrina de micuit amb confitura de flors; el Brut rosé, maridat amb un rissotto de trompetes de la mort i cocotxes; el Gran Reserva, amb una brotxeta de gamba roja amb vinagreta de llima; i el Gran Cuvée, que es va maridar amb una cua de bou trufada.
A les postres, el cava Brut rosé va donar pas a un plat amb llet, orxata, gelat de galeta i xocolata.
La convocatoria va ser un èxit, superant les places limitades que hi havia establertes en un primer moment. Un total de 31 personas se reunieron el pasado día 4 de octubre al restaurante Cal Xirricló de Balaguer donde se llevó a cabo una cata de cavas de la bodega Roger Goulart. El objetivo de esta degustación era potenciar los conocimientos de los participantes en el mundo del cava y del maridaje. Se degustaron el cava Brut nature, maridado con una tarrina de micuit con confitura de flores; el Brut rosé, maridado con un risotto de “trompetas de la muerte” y cocochas; el Gran Reserva, con una brocheta de gamba roja con vinagreta de lima; y el Gran Cuvée, que se maridó con una cola de buey trufada.
En los postres, el cava Brut rosé dió paso a un plato con leche, horchata, helado de galleta y chocolate.
La convocatoria fue un éxito, superando las plazas limitadas que había establecidas en un primer momento.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats