Aplec de Tardor amb sabor a caragols i boletsAplec de Otoño con sabor a caracoles y setas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’exposició de bolets, organitzada per la colla “El Pedrusco”, serà un dels grans atractius de l’anomenat “Aplequet” que es farà el proper diumenge, 7 d’octubre, a partir de les 10 del matí als Camps Elisis de Lleida. Així, l’Aplec de Tardor de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) tindrà sabor a bolets i caragols.
Més d’una trentena de colles –amb prop de 1.500 penyistes– celebraran un nou diumenge gastronòmic amb cassoles, carn a la brasa, caragols i bolets.
La trobada de tardor de les colles de l’Aplec del Caragol arriba enguany a la vint-i-sisena edició i comptarà, com és habitual, amb múltiples activitats lúdiques i competicions que se celebraran durant tot el dia.La exposición de setas, organizada por la peña “El Pedrusco”, será uno de los grandes atractivos del llamado “Aplequet” que se hará el próximo domingo, 7 de octubre, a partir de las 10 de la mañana en los Camps Elisis de Lleida. Así, el Aplec de Otoño de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) tendrá sabor a setas y caracoles.
Más de una treintena de pandillas –con cerca de 1.500 peñistas– celebrarán un nuevo domingo gastronómico con cazuelas, carne a la brasa, caracoles y setas.
El encuentro de otoño de las pandillas del Aplec del Caracol llega este año a la vigésimo sexta edición y contará, como es habitual, con múltiples actividades lúdicas y competiciones que se celebrarán durante todo el día.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats