Taller de tapes amb blocaires de cuinaTaller de tapas con bloggers de cocina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Coincidint amb l’inici de l’Anem de tapes?, Hostaleria de Lleida va convocar el passat dijous, dia 19 d’abril als blocaires de Lleida i província per donar a conèixer els detalls de la mostra gastronòmica i conèixer-los en persona. A la trobada van assistir La cuina amb Claire, ComoPomona, Canela en rama, Blog de Cuina de la Dolors, La Cuina de Vifran i La cuina dels invents. A més, tots ells van participar en un taller de tapes a l’Aula de Formació amb el professor i cuiner Albert Gastó.
Els blocaires van col·laborar en l’elaboració de: pinxo de carxofa i foie, fabada en quatre textures, croquer de guacamole i croqueta de bacallà. Un petit exemple de les tapes que els bars i restaurants ofereixen fins al 29 d’aquest mes en el marc de la campanya Anem de Tapes?.Coincidiendo con el inicio del ¿Vamos de tapas?, Hostelería de Lleida convocó el pasado jueves, día 19 de abril a los bloggers de Lleida y provincia para dar a conocer los detalles de la muestra gastronómica y conocerlos en persona. Al encuentro asistieron La cuina amb Claire, ComoPomona, Canela en rama, Blog de ​​Cocina de la Dolors, La Cocina de Vifran y La cuina dels invents. Además, todos ellos participaron en un taller de tapas en el Aula de Formación con el profesor y cocinero Albert Gastó.
Los bloggers colaboraron en la elaboración de: pincho de alcachofa y foie, fabada en cuatro texturas, croquis de guacamole y croqueta de bacalao. Un pequeño ejemplo de las tapas que los bares y restaurantes ofrecen hasta el 29 de este mes en el marco de la campaña ¿Vamos de Tapas?.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats