Setmana dels Bolets al De & Tapas de CappontSemana de las Setas en el De & Tapas de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El tàndem format per Juanjo Lara (propietari i responsable de sala) i Esteve Cantos (xef) del restaurant De & Tapas a Cappont ens convida a partir del divendres 7 de novembre a assaborir la Setmana Gastronòmica dels Bolets. El menú d’aquest festival gastronòmic s’obre amb un saltat de rossinyols, camagrocs i trompetes de la mort que, un cop confitats per separat, es barregen a la paella per donar-los el darrer cop de foc i servir-los amb pa torrat i cruixent de pernil.
Pel que fa al peix, l’Esteve s’ha decidit per un bacallà confitat a baixa temperatura amb un trinxat de peus de porc, prèviament bullits i desosats, i bolets amb la seva salsa.
L’arròs cremós de conill amb llanega negra és el protagonista de la minuta. A la salsa resultant de coure el conill amb ceba i pastanaga, Cantos afegeix una picada del fetge del conill, ametlla, avellana, all i julivert. Tot lligat s’utilitza com a líquid per la cocció de l’arròs, incorporant una mica de parmesà en pols i, al darrers moment, la llanega negra.
Per postres, uns moixarnos caramelitzats acompanyen un brownie de xocolata amb coulis de caquis. Tot per 22 euros, amb el beure i el cafè inclosos.
Irresistible!El tándem formado por Juanjo Lara (propietario y responsable de sala) y Esteve Cantos (chef) del restaurante De & Tapas en Cappont nos invita a partir del viernes 7 de noviembre a saborear la Semana Gastronómica de las Setas. El menú de este festival gastronómico se abre con un salteado de “rossinyols”, “camagrocs” y “trompetes de la mort” que, una vez confitados por separado, se mezclan a la sartén para darles el último golpe de fuego y servirlos con pan tostado y crujiente de jamón.
En cuanto al pescado, Esteve se ha decidido por un bacalao confitado a baja temperatura con un trinchado de pies de cerdo, previamente hervidos y deshuesados, y setas con su salsa.
El arroz cremoso de conejo con “llanega negra” es el protagonista de la minuta. A la salsa resultante de cocer el conejo con cebolla y zanahoria, Cantos añade una picadura del hígado del conejo, almendra, avellana, ajo y perejil. Todo ligado se utiliza como líquido para la cocción del arroz, incorporando un poco de parmesano en polvo y, en el último momento, la “llanega negra”.
De postres, unos “moixarnos” caramelizados acompañan un brownie de chocolate con coulis de caquis. Todo por 22 euros, con el beber y el café incluidos.
Irresistible!

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats