Noguera Cuina, al Saló del Gust de ToríNoguera Cuina, al Salón del Gusto de Turín

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Noguera Cuina, de la mà de la Generalitat de Catalunya, va estar present al llarg dels dies 23, 24 i 25 d’octubre al Saló del Gust de Torí (Itàlia).
Un total de sis col·lectius de tot Catalunya van participar a l’espai que Turisme de Catalunya tenia a la mostra. Els restauradors de la Noguera van presentar Arròs amb Carabassa i Bacallà, del restaurant Lo Pont; Xai a la mel del Montsec i bolets, del restaurant Cal Xirricló de Balaguer i Textures de llet, mel i cítrics, del restaurant La Solana de Foradada.
El Francesc Molins s’encarregà de la sala, on es van sevir els plats proposats pels diferents col·lectius; Josep Espluga i Ricard Zamora es van encarregar de la realització del menú proposat. L’esforç de la presentació ha estat compensat per un nombrosíssim públic que va obligar a allargar les raccions previstes inicialment (es venien en modalitat ‘tapa’ o
bé menú complet, amb vi o cava), i per l’interès dels mitjans de comunicació, entre ells la televisió italiana, que va voler entrevistar-los i mostrar els seus plats. Noguera Cuina, de la mano de la Generalitat de Cataluña, estuvo presente a lo largo de los días 23, 24 y 25 de octubre al Salón del Gusto de Turín (Italia).
Un total de seis colectivos de toda Cataluña participaron al espacio que Turismo de Cataluña tenía en la muestra. Los restauradores de la Noguera presentaron Arroz con Calabaza y Bacalao, del restaurante Lo Pont; Cordero a la miel del Montsec y setas, del restaurante Cal Xirricló de Balaguer y Texturas de leche, miel y cítricos, del restaurante La Solana de Foradada.
Francesc Molins se encargó de la sala, donde se sirvieron los platos propuestos por los diferentes colectivos; Josep Espluga y Ricard Zamora se encargaron de la realización del menú propuesto. El esfuerzo de la presentación ha sido compensado por un numerosísimo público que obligó a alargar las raciones previstas inicialmente (venían en modalidad ‘tapa’ o bien
menú completo, con vino o cava), y por el interés de los medios de comunicación, entre ellos la televisión italiana, que quiso entrevistarlos y mostrar sus platos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats