San Miguel presenta a Lleida la nova Magna

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

SanMiguel

La fàbrica de Lleida presenta el seu “Espai Cerveser San Miguel” amb un concert

El Grup Mahou San Miquel va presentar a Lleida la nova cervesa Magna de San Miguel, en el marc de la inauguració del nou Espai Cerveser San Miguel, a la fàbrica lleidatana. Magna de San Miguel és una cervesa Golden Lager amb graduació 5,7º, elaborada seguint un procés de lupulació en tres temps, que li aporta notes herbals i florals de llúpol fresc i aromes a malta torrada. De color daurat intens, és una cervesa amb cos, amargor moderada i una textura sedosa en boca.

“Magna de San Miguel connecta amb els gustos del consumidor actual. A més, és una creació cervesera plena de matisos i contemporània, que aporta més notes, més intensitat i més riquesa de sabor”, expliquen els seus promotors.

San Miguel va inaugurar el dimecres, dia 24 d’abril, el mencionat Espai Cerveser en què estan previstos, de forma periòdica, concerts i presentacions a més d’altres activitats gastronòmiques, com tastos, degustacions i maridatges. La inauguració d’aquest espai va comptar amb l’actuació en directe dels grups lleidatans Pixie Dixie & Sonsonite, que van estar acompanyats de la banda Swing & Son. Sonsonite és una banda lleidatana que recupera la música d’arrel tradicional cubana. La formació sorgeix de la reunió de músics amb una sòlida trajectòria dins de l’escena musical lleidatana, procedents de bandes com: Pixie Dixie, La Família Torelli o The Crossfathers.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats