Reflexió i nous models de restaurants a Madrid Fusión Reflexión y nuevos modelos de restaurantes en Madrid Fusión

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un debat periodístic obrirà la cimera gastronòmica Madrid Fusión 2010 el dimecres 26 de gener. Com si es tractés d’una presentació del congrés, vuit periodistes gastronòmics dialogaran sobre els eixos bàsics dels tres dies de ponències. “Cap a on va l’alta cuina?”; “L’onada ecològica: realitat o ficció?”; “Nous m odels de restaurants”; o “Classificacions internacionals de cuiners” son els temes que tractarà la trobada de comunicadors presentats per José Carlos Capel, i que comptarà amb la participació de Marco Bolasco, Jean Pierre Gabriel, Rafael García Santos, Nick Lander, Ruth Reichi i Jeffrey Steingarten.
Prèviament, Cheong Liew i David Muñoz exposaran les ponències “Un Viatge als Origens” i “La provocació de l’instint” dins del bloc Magnetisme Oriental. Per la seva banda, i tot seguit, William Ledeuil i Schilo Van Coervorde es plantejaran la revisió dels conceptes amb les xerrades “L’univers de la planxa” i “Noves Salses”.
Ferran Adrià tancarà el matí amb una ponència en la que repassarà l’activitat del seu restaurat el Bulli durant el passat 2009.
El que s’ha vingut a denominar com Eco-Cuina serà el tema protagonista de les sessions centrals del segon dia de Madrid Fusión, dijous 27 de gener.
L’afamat xef Alain Ducasse serà l’altre protagonista de la jornada abans de la pausa del dinar.
La vesant més econòmica de la gastronomia serà l’eix del tercer dia, dijous 28 de gener, amb ponències tan insinuants com “Alta Cuina a baix cost”; “Singular food”; “Creativitat “prêt-à-porter” o “Cuina de carrer. Restaurants mòbils”.Un debate periodístico abrirá la cumbre gastronómica Madrid Fusión 2010 el miércoles 26 de enero. Cómo si se tratara de una presentación del congreso, ocho periodistas gastronómicos dialogarán sobre los ejes básicos de los tres días de ponencias. “¿Hacia dónde va la alta cocina?”; “La oleada ecológica: realidad o ficción”; “Nuevos modelos de restaurantes”; o “Clasificaciones internacionales de cocineros” son los temas que tratará el encuentro de comunicadores presentados por José Carlos Capel, y que contará con la participación de Marco Bolasco, Jean Pierre Gabriel, Rafael García Santos, Nick Lander, Ruth Reichi y Jeffrey Steingarten.
Previamente, Cheong Liew y David Muñoz expondrán las ponencias “Un Viaje a los Orígenes” y “La provocación del instinto” dentro del bloque Magnetismo Oriental. Por su parte, y a continuación, William Ledeuil y Schilo Van Coervorde se plantearán la revisión de los conceptos con las charlas “El universo de la plancha” y “Nuevas Salsas”.
Ferran Adrià cerrará la mañana con una ponencia en la que repasará la actividad de su restaurante El Bulli durante el pasado 2009.
Lo que se ha venido a denominar como Eco-Cocina será el tema protagonista de las sesiones centrales del segundo día de Madrid Fusión, jueves 27 de enero.
El afamado chef Alain Ducasse será el otro protagonista de la jornada antes de la pausa de la comida.
La vertiente más económica de la gastronomía será el eje del tercer día, jueves 28 de enero, con ponencias tan insinuantes cómo “Alta Cocina abajo coste”; “Singular food”; “Creatividad “prêt-à-porter” o “Cocina de calle. Restaurantes móviles”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats