Rabellat i Vidal, cava oficial de l’AplecRabellat i Vidal, cava oficial del Aplec

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Efrem Mallol, director general del Celler Ca N’Estella; i Xavier Pérez, president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) han sigant aquesta setmana un conveni de col·laboració i patrocini gràcies al qual el Cava Rabellat i Vidal, distribuït a Lleida pel Grup Cafés Batalla, passarà a ser el Cava Oficial de l’Aplec 2008.
Així la Central de Compres de la Fecoll distibuirà aquest producte com a cava de la festa, mentre que Cafés Batalla ho farà entre els restauradors que vulguin incorporar aquest vi a la seva carta.
El celler ca n’Estella va néixer fa deu anys, tot i que hi ha una tradició familiar vitivinícola que es remunta al 1847. Malgrat ser una empresa jove, els vins i caves d’aquesta empresa de Sant Esteve Sesrovires han obtingut diversos premis des de l’any 2002, tant a nivell nacional com internacional. Els reconeixements més recents daten de l’any passat amb l’obtenció de la Medalla d’Or al Concurs de Tast de Vins de Catalunya Giroví o la Medalla de Bronze al Concurs Chardonnay du Monde.
Ca n’Estella disposa de vinyes pròpies, amb una producció molt cuidada que dona lloc a l’obtenció de productes singulars i de gran qualitat. Pel que fa als vins anomenats Clot dels Oms, l’empresa disposa d’un ventall de vins blancs, rosats i negres estructurats en tres categories: selecció, prestige i top. Respecte al cava, ca n’Estella el va començat a comercialitzar l’any 2002 amb la incorporació a l’empresa de la tercera generació de la família. Batejat com Rabetllat i Vidal, s’ofereixen productes també amb una gran varietat com son cava brut nature, brut i reserva.
Es tracta, doncs, d’una empresa que malgrat la seva joventut s’aixopluga sota una tradició centenària i que compta amb una gran projecció nacional i internacional.Efrem Mallol, director general de la Bodega Ca N’Estella; y Xavier Pérez, presidente de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) han firmado esta semana un convenio de colaboración y patrocinio gracias al cual el Cava Rabellat i Vidal, distribuido en Lleida por el Grupo Cafés Batalla, pasará a ser el Cava Oficial del Aplec 2008.
Así la Central de Compras de la Fecoll distibuirà este producto como cava de la fiesta, mientras que Cafés Batalla lo hará entre los restauradores que quieran incorporar este vino a su carta.
La bodega Ca N’Estella nació hace diez años, a pesar de que hay una tradición familiar vitivinícola que se remonta al 1847. A pesar de ser una empresa joven, los vinos y cavas de esta empresa de Sant Esteve Sesrovires han obtenido varios premios desde el año 2002, tanto a nivel nacional como internacional. Los reconocimientos más recientes datan del año pasado con la obtención de la Medalla de Oro al Concurso de Cata de Vinos de Cataluña Giroví o la Medalla de Bronce en el Concurso Chardonnay du Monde.
Ca N’Estella dispone de viñas propias, con una producción muy cuidada que da lugar a la obtención de productos singulares y de gran calidad. En cuanto a los vinos llamados Ca N’Estella, la empresa dispone de un abanico de vinos blancos, rosados y negros estructurados en tres categorías: selección, prestige y top. Respecto al cava, Ca N’Estella lo empezó a comercializar en 2002 con la incorporación a la empresa de la tercera generación de la familia. Bautizado como Rabetllat i Vidal, se ofrecen productos también con una gran variedad como son cava brut nature, brut y reserva.
Se trata, pues, de una empresa que a pesar de su juventud se cobija bajo una tradición centenaria y que cuenta con una gran proyección nacional e internacional.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats