NeoParc obre el Calendari Gastronòmic 08 amb OlvenaNeoParc abre el Calendario Gastronómico 08 con Olvena

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

NeoParc obre aquest divendres, dia 15 de febrer, el seu calendari gastronòmic amb un sopar de maridatge comentat amb el celler Olvena de Somontano. El xef Antoni Rúbies ha elaborat per l’ocasió un menú de tast amb plats que s’adaptaran a diferents referències d’aquest celler aragonès.
Un enòleg d’Olvena i el mateix Rúbies aniran comentant els vins i plats als seixanta comensals que l’organització preveu que participaran a l’activitat.
Jordi Cordero i Sònia Masot, propietaris i directors de NeoParc asseguren que “la clientela del restaurant està a l’espectativa d’iniciar aquesta aventura culinària en què els menús de maridatge s’alternaran amb jornades gastronòmiques fins al mes de desembre”.
Aquest mateix mes de febrer, Cordero explica que s’iniciaran “unes jornades de Cuina de Quaresma que també comptaran amb un sopar inaugural el dia 22 de febrer”. La resta de dies, tots els migdies fins al 8 de març, es podrà degustar el Menú de Quaresma al menjador de carta per un preu de 35 euros més IVA.
Tornant als sopars de maridatge, el 28 de març, el celler Laus, també de Somontano, serà el protagonista. El 13 de juny serà el torn de Bodegas Altanza; el 17 d’octubre, Conde de Valdemar de la Rioja; el 14 de novembre, Dinastia Vivanco; i el cicle de maridatges 2008 es tancarà amb les caves Juvé Camps el 4 de desembre. Pel que fa a la resta de mostres gastronòmiques, NeoParc ha programat Cuina Afrodisíaca coincidint amb Sant Jordi; Cuina del Caragol, al maig; Coques de Recapte per Sant Joan; Cuina de la Fruita a l’estiu; i dels bolets a la tardor.
Cordero insisteix que “es tracta de promoure la cultura gastronòmica i agrair la confiança dels nostres clients”.
Per assistir als sopars de maridatge i d’inauguració de cadascuna de les Jornades Gastronòniques, és imprescindible fer reserva prèvia a través del telèfon 973 211 130 o del correu electrònic “reserves@neoparc.com”.NeoParc abre este viernes, día 15 de febrero, su calendario gastronómico con una cena de maridaje comentado con la bodega Olvena de Somontano. El chef Antoni Rúbies ha elaborado por la ocasión un menú de cata con platos que se adaptarán a diferentes referencias de esta bodega aragonesa.
Un enólogo de Olvena y el mismo Rúbies irán comentando los vinos y platos a los sesenta comensales que la organización prevé que participarán en la actividad.
Jordi Cordero y Sònia Masot, propietarios y directores de NeoParc aseguran que “la clientela del restaurante está a la expectativa de iniciar esta aventura culinaria en que los menús de maridaje se codearán con jornadas gastronómicas hasta el mes de diciembre”.
Este mismo mes de febrero, Cordero explica que se iniciarán “unas jornadas de Cocina de Cuaresma que también contarán con una cena inaugural el día 22 de febrero”. El resto de días, todos los mediodías hasta el 8 de marzo, se podrá degustar el Menú de Cuaresma al comedor de carta por un precio de 35 euros más IVA.
Volviendo a las cenas de maridaje, el 28 de marzo, la bodega Laus, también de Somontano, será la protagonista. El 13 de junio será el turno de Bodegas Altanza; el 17 de octubre, Conde de Valdemar de la Rioja; el 14 de noviembre, Dinastía Vivanco; y el ciclo de maridajes 2008 se cerrará con las cavas Juvé Camps el 4 de diciembre. En cuanto al resto de muestras gastronómicas, NeoParc ha programado Cocina Afrodisíaca coincidiendo con Sant Jordi; Cocina del Caracol, en mayo; Cocas “de Recapte” por San Juan; Cocina de la Fruta en verano; y de las setas en otoño.
Cordero insiste que “se trata de promover la cultura gastronómica y agradecer la confianza de nuestros clientes”.
Para asistir a las cenas de maridaje y de inauguración de cada una de las Jornadas Gastronómicas, es imprescindible hacer reserva previa a través del teléfono 973 211 130 o del correo electrónico “reserves@neoparc.com“.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats