Preus populars amb Tasta la frescaPrecios populares con Tasta la fresca

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació d’Hostaleria de Lleida ha endegat una nova edició de la campanya “Tasta la fresca” amb la intenció de dinamitzar els negocis de restauració al voltant del popular costum de sortir a prendre la fresca a l’estiu.
“Tasta la fresca!” agrupa les propostes de 37 restaurants i bars participants de les terres de Lleida. Una mostra que es durà a terme cada dijous fins al 6 de setembre.
L’oferta de tapes, entrepans, torrades i menús de tots els participants tenen el denominador comú d’uns “preus mesurats i amb una oferta de qualitat i diversa molt desitjable i gustosa quan el termòmetre puja”, tal com expliquen els organitzadors de la campanya. Per 5 euros es pot gaudir d’una tapa, entrepà o torrada més beguda; per només 12 euros d’un menú complet i per 3 euros d’una copa.
Els establiments participants de “Tasta la fresca!” són: Bar Centre Cívic, Bar de la Sibil·la, Bodegó Tapes Tast, Braseria Barris, Cafeteria Cristal, Cafeteria Europa, Cal Farré, Cal Nenet, Can Rúbies, Casa Martí, Cerveseria Tribeca, El Jardí – Rest., El Faro, Galaxia, Genial, Gilda, Gran Sol, Hotel Muntanya&Spa, Hotel Nice, Hotel Terradets, Ilargi, Johanna’s, L’Escala, La Parada, La Redolta, La Torre del Cotton, La Via, Mr. Nyam-Nyam, Nard, Nelson, Nou Càmping, Paisatge, París, Pizzeria-Self La Cerdanya, Quiosc del Passeig, Tube, Txema i uN LoungeClub & Sushi Bar.La Federación de Hostelería de Lleida ha puesto en marcha una nueva edición de la campaña “Tasta la fresca” con la intención de dinamizar los negocios de restauración en torno al popular costumbre de salir a tomar el fresco en verano.
“Tasta la fresca” agrupa las propuestas de 37 restaurantes y bares participantes de las tierras de Lleida. Una muestra que se llevará a cabo cada jueves hasta el 6 de septiembre.
La oferta de tapas, bocadillos, tostadas y menús de todos los participantes tienen el denominador común de unos “precios medidos y con una oferta de calidad y diversa muy deseable y sabrosa cuando el termómetro sube”, tal y como explican los organizadores de la campaña. Por 5 euros se puede disfrutar de una tapa, bocadillo o tostada más bebida, por sólo 12 euros de un menú completo y por 3 euros de una copa.
Los establecimientos participantes de “Tasta la fresca!” Son: Bar Centro Cívico, Bar de la Sibila, Bodegón Tapas Cata, Brasería Barris, Cafetería Cristal, Cafetería Europa, Cal Farré, Cal Nenet, Can Rúbies, Casa Martí, Cervecería Tribeca , El Jardín – Rest., El Faro, Galaxia, Genial, Gilda, Gran Sol, Hotel Muntanya & Spa, Hotel Nice, Hotel Terradets, largos, Johanna s, L’Escala, La Parada, La sarmientos, La Torre del Cotton, La Vía, mr. Ñam-Ñam, Nardo, Nelson, Nuevo Camping, Paisaje, París, Pizzería-Self La Cerdanya, Quiosco del Paseo, Tube, Txema y UN LoungeClub & Sushi Bar.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats