Els Amics del Bacallà donen la benvinguda a nous socisLos Amigos del Bacalao dan la bienvenida a nuevos socios

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Sisco Huguet Samarra, Jaume Lordan Torrentó i Jaume Pijuan Tarragona han estat els tres nous socis dels Amics del Bacallà, que es van estrenar en aquesta singular confraria gastronòmica aquest passat dissabte, dia 7 de juliol. La trobada va tenir lloc a la seu habitual de l’associació, l’Hotel NH Pirineos de Lleida, amb el xef José Miguel Martínez com a cap de cerimònies.
Còctel de bacallà i escuma de mostassa; i mil fulles de bacallà i salmó fumat amb gerd caramel·litzat i mesclum d’amanides van ser els dos aperitius del banquet. El bacallà va seguir protagonitzant aquest menú temàtic amb tres plats més: Carpaccio de bacallà, tomàquet i oli de cibulet; tronc de bacallà amb “piquillos” confitats i carxofes cruixents; i fullat de bacallà, llagostins i porros. Els gurmets del bacallà també van fer una concessió a la carn i van tancar el menú amb una espatlla de corder i parmentier de patata.
Per postres, mango i pinya amb cremós de mango; i pastís tatin de poma amb crema de vainilla. Tot el menú regat amb Viña Alcorta Rioja i Cava Cordorniu 1551 Brut Nature.Sisco Huguet Samarra, Jaume Lordan Torrentó y Jaume Pijuan Tarragona han sido los tres nuevos socios de los Amigos del Bacalao, que se estrenaron en esta singular cofradía gastronómica este pasado sábado, día 7 de julio. El encuentro tuvo lugar en la sede habitual de la asociación, el Hotel NH Pirineos de Lleida, con el chef José Miguel Martínez como jefe de ceremonias.
Cóctel de bacalao y espuma de mostaza, y mil hojas de bacalao y salmón ahumado con frambuesa caramelizado y mezclum de ensaladas fueron los dos aperitivos del banquete. El bacalao siguió protagonizando este menú temático con tres platos más: Carpaccio de bacalao, tomate y aceite de cebollino; tronco de bacalao con “piquillos” confitados y alcachofas crujientes; y hojaldrado de bacalao, langostinos y puerros. Los gourmets del bacalao también hicieron una concesión a la carne y cerraron el menú con una paletilla de cordero y parmentier de patata.
De postre, mango y piña con cremoso de mango, y tarta tatin de manzana con crema de vainilla. Todo el menú regado con Viña Alcorta Rioja y Cava Cordorniu 1551 Brut Nature.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats