[:ca]Presenten un porc més natural i gastronòmic, 100% Criat a Lleida[:es]Presentan un cerdo más natural y gastronómico, 100% criado en Lleida[:en]A hundred per cent bred in Lleida pork, presented[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170315RamonTudelaPlusfresc

[:ca]Plusfresc va presentar ahir dimecres, dia 14 de març, un porc “100% Criat a Lleida” alimentat només amb vegetals. El resultat és una carn més gastronòmica i amb més infiltració de greix.

Tal com ja havien fet amb el pollastre i la vedella, la cadena de supermercats lleidatana amplia la família de productes “100% Criat a Lleida! amb la carn de porc de la raça Duroc; per crear un producte més gurmet però sense marxar d’un preu “equilibrat”.

Totes les granges que subministren els animals estan situades a la província de Lleida i són controlades de manera aleatòria per garantir una alimentació totalment vegetal amb blat, ordi, blat de moro i soja amb criteris estrictes i una fórmula específica per la raça Duroc. Els talls que es comercialitzaran són cap de llom, espatlla, cansalada viada, costella, llom, filet, i pernil.

El xef Ramon Tudela de Bonum va elaborar, davant els presents, uns filets de porc al vi, amb all negre, maduixes i verdures de temporada. Tudela va destacar la qualitat gustativa d’aquest producte que gairebé no perd suc a la paella i destaca pel sabor que li aporta l’alimentació i el greix infiltrat.[:es]Plusfresc presentó ayer miércoles, día 14 de marzo, un cerdo “100% Criado en Lleida” alimentado sólo con vegetales. El resultado es una carne más gastronómica y con más infiltración de grasa.

Tal y como ya habían hecho con el pollo y la ternera, la cadena de supermercados leridana amplía la familia de productos “100% Criado en Lleida! con la carne de cerdo de la raza Duroc; para crear un producto más gourmet pero sin marchar de un precio “equilibrado”.

Todas las granjas que suministran los animales están situadas en la provincia de Lleida y son controladas de manera aleatoria para garantizar una alimentación totalmente vegetal con trigo, cebada, maíz y soja con criterios estrictos y una fórmula específica para la raza Duroc. Los cortes que se comercializarán son cabeza de lomo, hombro, panceta, costilla, lomo, solomillo, y jamón.

El chef Ramon Tudela de Bonum elaboró, ante los presentes, unos filetes de cerdo al vino, con ajo negro, fresas y verduras de temporada. Tudela destacó la calidad gustativa de este producto que apenas pierde jugo a la sartén y destaca por el sabor que le aporta la alimentación y la grasa infiltrada.[:en]Plusfresc supermarked presented last Wednesday, March 14th, a 100% bred in Lleida pork, only fed with vegetables. The result is a much more gastronomic meat with more fat infliltration.
As they had done with chicken and veal, this Lleida chain of supermarkets extends the product family “100% bred in Lleida” with the pork of the Duroc breed, to create a more gourmet product without leaving a “balanced” price.
All the farms that supply the animals are located in the province of Lleida and are randomly controlled to guarantee a totally vegetal feeding with wheat, barley, maize and soybean with strict criteria and a specific formula for the Duroc breed. The cuts that will be commercialized are head of loin, shoulder, bacon, rib, loin, sirloin and ham.
The chef Ramon Tudela from Bonum restaurant elaborated a few pork fillets to the wine, with black garlic, strawberries and seasonal vegetables. Tudela highlighted the taste quality of this product that barely loses juice to the frying pan and stands out for the flavor of the food and the infiltrated fat.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats