Presentació de FruinàriaPresentación de Fruinària

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Turisme de Lleida va presentar aquest dimecres, dia 21 de febrer al Fòrum Gastronòmic de Girona, la convocatòria del II Premi Internacional de la Cuina de la Fruita de Lleida.
El concurs amplia l’àmbit de participació i s’internacionalitza amb l’objectiu de promoure i posicionar la cuina de la fruita en altres mercats. El Premi està organitzat per Turisme de Lleida (Ajuntament de Lleida) i emmarcat dins del programa fruinar (gaudir de la cuina de la fruita de Lleida), en el qual col·laboren diferents entitats del sector fruiter amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya.Turismo de Lleida presentó este miércoles, día 21 de febrero al Foro Gastronómico de Girona, la convocatoria del II Premio Internacional de la Cocina de la Fruta de Lleida.
El concurso amplía el ámbito de participación y se internacionaliza con el objetivo de promover y posicionar la cocina de la fruta en otros mercados. El premio está organizado por Turismo de Lleida (Ayuntamiento de Lleida) y enmarcado dentro del programa “Fruinar” (disfrutar de la cocina de la fruta de Lleida), en el cual colaboran diferentes entidades del sector frutal con el patrocinio de la Generalitat de Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats