Enric Millà guanya el Cuina Creativa CatalanaEnric Millà gana el Cocina Creativa Catalana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El lleidatà Enric Millà Novau, del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, ha estat un dels guanyadors del Concurs de Cuina Creativa Catalana Vichy Catalán, després d’haver quedat finalista en dues categories en l’edició de 2005.
Millà ha obtingut el guardó en la categoria plat de cullera amb una sopa d’Stevia amb rovell d’avellana, garoines i emulsió d’algues.
El jurat va realitzar el lliurament de premis aquest dimarts, 20 de febrer, al Pavelló de la Llotja del Fòrum Gastronòmic de Girona. El concurs premia vuit categories diferents de cuina i ha congregat cuiners de diferents punts de Catalunya, València, Balears, Andorra i Catalunya Nord. Durant el mes de novembre sortirà a la venda un llibre amb les receptes.El leridano Enric Millà Novau, del restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer, ha sido uno de los ganadores del Concurso de Cocina Creativa Catalana Vichy Catalán, después de haber quedado finalista en dos categorías en la edición de 2005.
Millà ha obtenido el galardón en la categoría plato de cuchara con una sopa de Stevia con herrumbre de avellana, garoinas y emulsión de algas.
El jurado realizó la entrega de premios este martes, 20 de febrero, al Pabellón de la Llotja del Foro Gastronómico de Girona. El concurso pulsaba ocho categorías diferentes de cocina y ha congregado cocineros de diferentes puntos de Cataluña, Valencia, Baleares, Andorra y Cataluña Norte. Durante el mes de noviembre saldrá a la venta un libro con las recetas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats