Premi Turisme de la Generalitat 2005Premio Turismo de la Generalitat 2005

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Casa Mercè va ser distingit, el passat desembre, amb el Premi Turístic que atorga la Generalitat de Catalunya, juntament amb altres tres establiments lleidatans com són el restaurant Paradís, de Lleida; Pere Clos i Bancells, de Vielha; i l’Hotel Sant Roc, de Solsona.
Aquests premis són un reconeixement a la trajectòria de les entitats, persones, i empreses turístiques que han col·laborat en la promoció i creixement del turisme català.
Mercè Camins es mostra molt satisfeta amb aquest guardó que, de ben segur, no serà el darrer…El restaurante Casa Mercè fue distinguido, el pasado diciembre, con el premio Turístico que otorga la Generalitat de Cataluña, junto con otros tres establecimientos leridanos cómo son el restaurante Paradís, de Lleida; Pere Clos y Bancells, de Vielha; y el Hotel Sant Roc, de Solsona.
Estos premios son un reconocimiento a la trayectoria de las entidades, personas, y empresas turísticas que han colaborado en la promoción y crecimiento del turismo catalán.
Mercè Camins se muestra muy satisfecha con este galardón que, a buen seguro, no será el último…

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats