Pollastre i Capó del PratPollo y Capón del Prat

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Raça Prat, autòctona de la comarca del Baix Llobregat, es caracteritza pel seu color ros fosc, les potes de color blau pissarra i la cresta senzilla dentada; la cua del gall té plomes abundants i caiguda cap enrere. Té una carn amb una finor i una melositat característiques i sense greixos excessius. Els pollastres i els capons són criats en explotacions ubicades en els termes municipals de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i Santa Coloma de Cervelló.
Es crien a terra, amb una densitat en els galliners que no pot superar els 8 animals per metre quadrat de superfície interior.La Raza Prat, autóctona de la comarca del Baix Llobregat, se caracteriza por su color rubio oscuro, las patas de color azul pizarra y la cresta sencilla dentada; la cola del gallo tiene plumas abundantes y caída hacia atrás. Tiene una carne con una suavidad y una melosidad características y sin grasas excesivas. Los pollos y los capones son criados en explotaciones ubicadas en los términos municipales de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans y Santa Coloma de Cervelló.
Se crian en tierra, con una densidad en los gallineros que no puede superar los 8 animales por metro cuadrado de superficie interior.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats