DO TarragonaDO Tarragona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Camp de Tarragona i bona part de la Ribera d’Ebre formen l’actual Tarragona, una menció que, en el cas del vi, s’entronca amb l’establiment de l’Imperi Romà. Les bones condicions per al conreu de la vinya van incardinar aquesta zona amb la tradició vinícola. El clima és temperat, de caire mediterrani, sense canvis extrems de temperatura. La pluviositat és molt irregular, amb precipitacions a les primeries de la tardor.
Es caracteritza per la diversitat de vins, amb predomini dels blancs sobre els negres i els rosats.Els vins blancs són de graduació moderada, aromes fruitades i un cos marcat i agradable. Els rosats són fins, frescos i elegants. Els negres, corporis, lleugers, càlids i carnosos. Els vins licorosos dolços i els rancis secs presenten aromes i sabors francs. Hi destaquen el Tarragona Clàssic, excel·lència de la zona, i el vi de missa. El Campo de Tarragona y buena parte de la Ribera de Ebro forman la actual Tarragona, una mención que, en el caso del vino, se entronca con el establecimiento del Imperio Romano. Las buenas condiciones para el cultivo de la viña incardinaron esta zona con la tradición vinícola. El clima es templado, de cariz mediterráneo, sin cambios extremos de temperatura. La pluviosidad es muy irregular, con precipitaciones a principios del otoño.
Se caracteriza por la diversidad de vinos, con predominio de los blancos sobre los negros y los rosados.Los vinos blancos son de graduación moderada, aromas frutales y un cuerpo marcado y agradable. Los rosados son finos, frescos y elegantes. Los negros, corpóreos, ligeros, cálidos y carnosos. Los vinos licorosos dulces y los rancios secos presentan aromas y sabores francos. destacan el Tarragona Clásico, excelencia de la zona, y el vino de misa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats