Pollastre amb Marca QPollo con Marca Q

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els pollastres amb Marca “Q” provenen d’estirps seleccionades de creixement lent.
La recria, que es pot realitzar de dues maneres –en parc i sense parc adossat– es fa en locals on la densitat no pot superar els 11 animals per m2 de superfície interior. L’alimentació es basa principalment en cereals (mín. 70%) i està totalment prohibida la utilització de factors de creixement.
L’edat de sacrifici mínima és de 77 dies i es realitza en escorxadors en què la distància màxima dels galliners és de 75 km. Les canals són de categoria A, fresques-refrigerades.Los pollos con Marca “Q” provienen de estirpes seleccionadas de crecimiento lento.
La recria, que se puede realizar de dos maneras –en parque y sin parque adosado– se hace en locales donde la densidad no puede superar los 11 animales por m2 de superficie interior. La alimentación se basa principalmente en cereales (mín. 70%) y está totalmente prohibida la utilización de factores de crecimiento.
La edad de sacrificio mínima es de 77 días y se realiza en mataderos en que la distancia máxima de los gallineros es de 75 km. Los canales son de categoría A, frescas-refrigeradas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats