Peix blau amb Marca QPescado azul con Marca Q

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El peix blau català amb marca “Q” ha de ser capturat amb arts d’encerclament que no tinguin una llargada superior a 300 metres sense comptar la llargada dels punys, equivalents com a màxim a 15 metres cadascun. Les espècies de peix blau, amb les seves mides mínimes autoritzades, que poden gaudir de la Marca Q són exclusivament les següents: sardina (12cm), seitó (11cm), verat (18cm), bis (18cm), boga (11cm), sorell (12cm).
Un cop encerclat el banc de peixos prèviament localitzat, es mantenen vius a la xarxa fins al moment del seu envasament amb gel picat en la proporció de dues de peix per una de gel.El pescado azul catalán con marca “Q” tiene que ser capturado con artes de cercamiento que no tengan una longitud superior a 300 metros sin contar la longitud de los puños, equivalentes como máximo a 15 metros cada uno. Las especies de pescado azul, con sus medidas mínimas autorizadas, que pueden disfrutar de la Marca Q son exclusivamente las siguientes: sardina (12cm), seitó (11cm), caballa (18cm), bis (18cm), linde (11cm), jurel (12cm).
Una vez rodeado el banco de pescados previamente localizado, se mantienen vivos en la red hasta el momento de su envasado con hielo picado en la proporción de dos de pescado por una de hielo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats