Mel amb Marca QMiel con Marca Q

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els tipus de mel protegits per la marca “Q” poden ser, segons el seu origen, de flors o de melat; i segons la presentació i el procediment d’obtenció, aquesta mel qualificada pot ser centrifugada, cremosa o en seccions.
L’obtenció de mel es fa mitjançant les pràctiques apícoles tradicionals aprofitant la flora autòctona de Catalunya. La mel catalana amb marca Q no pot ser pasteuritzada.
A les etiquetes hi figura, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, la denominació del producte (tipus de mel), el distintiu de la marca “Q” i el nom de l’entitat de control. Los tipos de miel protegidos por la marca “Q” pueden ser, según su origen, de flores o de melat; y según la presentación y el procedimiento de obtención, esta miel cualificada puede ser centrifugada, cremosa o en secciones.
La obtención de miel se hace mediante las prácticas apícolas tradicionales aprovechando la flora autóctona de Cataluña. La miel catalana con marca Q no puede ser pasteurizada.
En las etiquetas figura, además de las menciones que exige la legislación vigente, la denominación del producto (tipo de miel), el distintivo de la marca “Q” y el nombre de la entidad de control.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats