RESTAURANT L'ESPURNA

“Per mantenir l’experiència de l’Espurna hem apostat pel paladar dels nostres plats”

Jordi Vidal explica com han testat fer cuina a domicili durant el confinament

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

JordiVidalCuinaDomicili

Jordi Vidal del restaurant de l’Espurna de Lleida no hi ha estat parat durant el confinament. I des de les primeres setmanes va adaptar alguns dels seus plats per poder-los fer amb entrega a domicili. Conscient que gran part de l’experiència del comensal de l’Espurna és l’espai, el servei i la cura de la presentació, Vidal explica que “per mantenir l’experiència de l’Espurna hem apostat pel paladar dels nostres plats”. “Hem testat fer menjar per portar a domicili per si és una línia viable. Per Nadal ja fem servei de cuina per portar però, el servei a domicili no l’havíem fet mai”, puntualitza.

 

Així, el cuiner explica que fins i tot han incorporat elaboracions “que al restaurant no acostumem a fer com les croquetes de pernil ibèric”. “Per mi la prioritat era que hi hagués trossos de pernil ibèric i el comensal notés. El que busquem és l’autenticitat del producte. I que quan la gent ens demana un plat, el diferenciï del que el mateix pot fer-se el mateix a casa o trobar al lineal del supermercat”, detalla Vidal.

Així mateix, respecte a les postres, l’Espurna sempre aposta per combinacions amb diferents elaboracions que assemblades de manera creativa amb unes presentacions especialment curades. L’opció a l’hora de traslladar l’oferta a domicili ha estat incorporar un plat de rebosteria per compartir i la comercialització dels gelats artesans que elabora el Jordi.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles Relacionats