RESTAURANT L'ESPURNA

“Per mantenir l’experiència de l’Espurna hem apostat pel paladar dels nostres plats”

Jordi Vidal explica com han testat fer cuina a domicili durant el confinament

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

JordiVidalCuinaDomicili

Jordi Vidal del restaurant de l’Espurna de Lleida no hi ha estat parat durant el confinament. I des de les primeres setmanes va adaptar alguns dels seus plats per poder-los fer amb entrega a domicili. Conscient que gran part de l’experiència del comensal de l’Espurna és l’espai, el servei i la cura de la presentació, Vidal explica que “per mantenir l’experiència de l’Espurna hem apostat pel paladar dels nostres plats”. “Hem testat fer menjar per portar a domicili per si és una línia viable. Per Nadal ja fem servei de cuina per portar però, el servei a domicili no l’havíem fet mai”, puntualitza.

 

Així, el cuiner explica que fins i tot han incorporat elaboracions “que al restaurant no acostumem a fer com les croquetes de pernil ibèric”. “Per mi la prioritat era que hi hagués trossos de pernil ibèric i el comensal notés. El que busquem és l’autenticitat del producte. I que quan la gent ens demana un plat, el diferenciï del que el mateix pot fer-se el mateix a casa o trobar al lineal del supermercat”, detalla Vidal.

Així mateix, respecte a les postres, l’Espurna sempre aposta per combinacions amb diferents elaboracions que assemblades de manera creativa amb unes presentacions especialment curades. L’opció a l’hora de traslladar l’oferta a domicili ha estat incorporar un plat de rebosteria per compartir i la comercialització dels gelats artesans que elabora el Jordi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats