Paula Canyadell d’Eschotur Lleida guanya el CATSkills de servei de sala

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

230419PaulaCañadell


El seus companys Pau Sauret i Maria Belmonte, segons classificats en cuina i forneria

Paula Canyadell, alumna de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida), va guanyar ahir, dia 19 d’abril, a Girona, el Campionat de Catalunya de Formació Professional CATskills en la categoria de Servei de Restaurant i Bar, on van participar alumnes de 13 centres d’hoteleria de Catalunya. Així, Canyadell serà la representant de Catalunya a Worldskills Spain que se celebrarà en les properes setmanes a Madrid. El també alumne de l’escola lleidatana, Pau Sauret va ser el segon classificat en categoria cuina; mentre que la lleidatana Maria Belmonte també va ser segona en categoria Forneria el dijous, dia 30 de març, a l’Escola de Figueres.

Aquest concurs exigeix un ampli coneixement de la cuina internacional, begudes i servei de bar. És necessari posseir un domini perfecte de les normes per servir i conèixer la preparació dels plats i begudes que arriben a la taula del client. Els requisits bàsics són la destresa, les bones maneres, l’aplom i les habilitats pràctiques.

La directora d’Eschotur Lleida, Neus Brenuy, es mostra molt satisfeta pel bon resultat de les alumnes del centre lleidatà; un èxit que constata la bona preparació que assoleixen.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats