Paté de caragols de l’horta de LleidaPaté de caracoles de la huerta de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Recepta elaborada per l’Escola d’Hoteleria de Lleida

Ingredients (4 comensals): 250g de magre de porc, 200g de cansalada blanca, 1 quilo de caragols, 100g de pa mullat amb llet, dos ous, 1 ceba gran, 1 all, llorer, romaní, sal, pebre i 1/4 de vi ranci.

Preparació: Piquem l’all i la ceba i els sofregim en oli d’oliva, afegim la carn i la cansalada tallast a daus i ho deixem coure tot a foc viu. Afegim els caragols que haurem bullit i tret de la closca, perfumen amb el llorer i el romaní i ho deixem coure fins que redueixi tot el brou. Hi posem el vi ranci i el reduïm afegint farina i aigua i ho coiem tot fins que quedi molt lligat. Després barregem els caragols, la carn i el pa remullat i ho passem per la picadora de carn fins que quedi una pasta fina, afegim el punt de sal i pebre i posem la massa en un motlle per la seva cocció al forn durant 90 minuts a 95 graus.

Per emplatar: servim el paté sobre torradetes de pa. També podem decorar-ho amb un caragol sencer sense closca i una fulla de julivert.Receta elaborada por la Escuela de Hostelería de Lleida

Ingredientes (4 comensales): 250g de magro de cerdo, 200g de tocino blanco, 1 kilo de caracoles, 100g de pan mojado con leche, dos huevos, 1 cebolla grande, 1 ajo, laurel, romero, sal, pimienta y 1/4 de vino rancio.

Preparación: Picamos el ajo y la cebolla y los sofreímos en aceite de oliva, añadimos la carne y el tocino cortado a dados y lo dejamos cocer todo a fuego vivo. Añadimos los caracoles que habremos hervido y sacado del caparazón, perfumando con el laurel y el romero y lo dejamos cocer hasta que reduzca todo el caldo. Ponemos el vino rancio y lo reducimos añadiendo harina y aigua y lo cocemos todo hasta que quede muy ligado. Después mezclamos los caracoles, la carne y el pan remojado y lo pasamos por la picadora de carne hasta que quede una pasta fina, añadimos el punto de sal y pimienta y ponemos la masa en un molde para su cocción al horno durante 90 minutos a 95 grados.

Para emplatar: servimos el paté sobre tostaditas de pan. También podemos decorarlo con un caracol entero sin caparazón y una hoja de perejil.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats