Amanida de tomata confitada i bacallà esqueixat Ensalada de tomate confitado y bacalao esqueixat

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: 300g de tomata madura, 200g de bacallà esqueixat, 150g de sucre, 1 llimona, sal, pebre, farigola, oli i diferents varietats d’enciam.
Preparació: Escaldem les tomates per pelar-les còmodament. Un cop pelades, en treiem les llavors i les tallem a daus. A continuaci, posem els trocets de tomata en una paella i afegim el suc d’una llimona, 150g de sucre, una mica de sal, pebre i farigola. Seguidament ho coiem tot a foc lent fins que la tomata quedi confitada i es faci una melmelada. Tot segui,t barregem en un bol el bacallà esqueixat i la tomata confitada, afegint-hi una mica d’oli per fer que quedi tot ben lligat. Per emplatar Elaborem un bouquet amb diferents varietats d’enciam i el posem en un plat. Per damunt hi col·loquem la barreja de bacallà i tomata confitada que hem preparat. Finalment, ho decorem al nostre gust.

Recepta elaborada per:

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

ZENFOOD by Tube
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(davant Barris Nord)Ingredientes: 300g de tomate maduro, 200g de bacalao rasgado, 150g de azúcar, 1 limón, sal, pimienta, tomillo, aceite y diferentes variedades de lechuga.
Preparación: Escaldamos los tomates para pelarlos cómodamente. Una vez peladaos, sacamos las semillas y los cortamos a dados. A continuación, ponemos los trocitos de tomate en una sartén y añadimos el zumo de un limón, 150g de azúcar, un poco de sal, pimienta y tomillo. Seguidamente lo cocemos todo a fuego lento hasta que el tomate quede confitado y se haga una mermelada. A continuación, mezclamos en un bol el bacalao rasgado y el tomate confitado, añadiendo un poco de aceite para hacer que quede todo muy ligado. Para emplatar, elaboramos un bouquet con diferentes variedades de lechuga y lo ponemos en un plato. Por encima colocamos la mezcla de bacalao y tomate confitado que hemos preparado. Finalmente, lo decoramos a nuestro gusto.

Receta elaborada por:

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

ZENFOOD by Tube
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(delante Barris Nord)

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats