Pollastre amb salsa d’ametllesPollo con salsa de almendras

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: 1 pollastre, 250g d’ametlles torrades, 300cl de vi blanc, all, julivert, sal, pebre i unes llesques de pa.

Preparació: Tallem el pollastre a trocets i el salpebrem. A continuació el fregim a foc fort, fins que la pell del pollastre estigui ben cruixent. Un cop cuit, el retirem del foc i el reservem. Seguidament, i amb el mateix oli amb què hem cuit el pollastre, fregim les llesques de pa. A banda, preparem una picada amb ametlles torrades, all, julivert i afegim el pa fregit. Un cop la picada estigui llesta, recuperem el pollastre i el posem en una cassola. Tot seguit, tirem la picada i el deixem coure durant una hora i mitja. Finalment, rectifiquem de sal i pebre. Per emplatar, col·loquem els trossos de pollastre en un plat i afegim ametlla picada pel damunt.

Recepta elaborada per:

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

ZENFOOD by Tube
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(davant Barris Nord)

Cafeteria PIRINEOS
Centre Carrefour (Passeig de Ronda)
Tel.: 973 273 199Ingredientes: 1 pollo, 250g de almendras tostadas, 300cl de vino blanco, ajo, perejil, sal, pimienta y unas rebanadas de pan.

Preparación: Cortamos el pollo a trocitos y lo salpimentamos. A continuación lo freímos a fuego fuerte, hasta que la piel del pollo esté muy crujiente. Una vez cocido, lo retiramos del fuego y lo reservamos. Seguidamente, y con el mismo aceite con que hemos cocido el pollo, freímos las rebanadas de pan. Aparte, preparamos una picadura con almendras tostadas, ajo, perejil y añadimos el pan frito. Una vez la picadura esté lista, recuperamos el pollo y lo ponemos en una cazuela. A continuación, echamos la picadura y lo dejamos cocer durante una hora y media. Finalmente, rectificamos de sal y pimienta. Para emplatar, colocamos los trozos de pollo en un plato y añadimos almendra picada por el encima.

Receta elaborada por:

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

ZENFOOD by Tube
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(delante Barris Nord)

Cafeteria PIRINEOS
Centro Carrefour (Passeig de Ronda)
Tel.: 973 273 199

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats