Micuit amb reducció de Pedro Ximénez, poma texturitzada i brots de remolatxa Micuit con reducción de Pedro Ximénez, manzana texturizada y brotes de remolacha

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: 70g de micuit, 5g de reducció de vi Pedro Ximénez, 2g de germinats de remolatxa, 2 pomes golden, 45g de pa tramezzini.

Preparació: Tallem la poma golden a la juliana. Seguidament, agafem una cassola amb una mica d’aigua i hi posem els trocets de poma. Ho deixem coure fins que s’obtingui un puré i després ho deixem refredar. Per emplatar: dibuixem una línia al plat amb la reducció de quina (vi Pedro Ximénez) que hem fet prèviament. En un extrem de la línia hi col·loquem dos blocs del micuit. En l’altre, posem els germinats de remolatxa. A continuació, agafem una poma golden i en tallem una rodanxa damunt de la qual hi col·loquem la compota de poma ja freda i ho posem a una banda del plat. A l’altra, situarem les 5 llesques de pa tramezzini torrat que ens serviran d’acompanyament.

Recepta elaborada per:
Restaurant Lobby
Alcalde Porqueres, 5
Tel. 973 221 840. 25008 Lleida.
www.lobby.catIngredientes: 70g de micuit, 5g de reducción de vino Pedro Ximénez, 2g de germinados de remolacha, 2 manzanas golden, 45g de pan tramezzini.

Preparación: Cortamos la manzana golden en juliana. Seguidamente, cogemos una cazuela con un poco de agua y ponemos los trocitos de manzana. Lo dejamos cocer hasta que se obtenga un puré y después lo dejamos enfriar. Para emplatar: dibujamos una línea al plato con la reducción de quina (vino Pedro Ximénez) que hemos hecho previamente. En un extremo de la línea colocamos dos bloques del micuit. En el otro, ponemos los germinados de remolacha. A continuación, cogemos una manzana golden y cortamos una loncha encima de la cual colocamos la compota de manzana ya fría y lo ponemos a una banda del plato. En la otra, situaremos las 5 rebanadas de pan tramezzini tostado que nos servirán de acompañamiento.

Receta elaborada por:
Restaurant Lobby
Alcalde Porqueres, 5
Tel. 973 221 840. 25008 Lleida.
www.lobby.cat

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats