Patates de PradesPatatas de Prades

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les Patates de Prades (Indicació Geogràfica Protegida) es produeixen als terrenys dels municipis de Prades, Capafonts, la Febró i Arbolí, tots ells de la comarca del Baix Camp al peu de les muntanyes de Prades, a la província de Tarragona.
Les condicions geogràfiques d’aquesta zona fan que les Patates de Prades presentin unes característiques diferencials i de qualitat superior.
Les patates protegides sota aquesta Indicació Geogràfica són de la varietat Kennebec amb un calibre d’entre 40 i 80 mm, tot i que en casos excepcionals poden arribar a assolir els 100 mm.Las Patatas de Prades (Indicación Geográfica Protegida) se producen en los terrenos de los municipios de Prades, Capafonts, la Febró y Arbolí, todos ellos de la comarca del Baix Camp al pie de las montañas de Prades, en la provincia de Tarragona.
Las condiciones geográficas de esta zona hacen que las Patatas de Prades presenten unas características diferenciales y de calidad superior.
Las patatas protegidas bajo esta Indicación Geográfica son de la variedad Kennebec con un calibre de entre 40 y 80 mm, a pesar de que en casos excepcionales pueden llegar a lograr los 100 mm.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats