Paradís: catalans sense complexes a MadridParadís: catalanes sin complejos en Madrid

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Grup Paradís fa anys que va desembarcar a Madrid per aportar la seva visió de la gastronomia mediterrània sense perdre les arrels catalanes dels seus promotors, els lleidatans Armando i Víctor Bejar. L’elegància i acurada decoració de cadascun dels ambients que Paradis dibuixa a la capital del regne es vertebren des d’una manera d’interpretar la cuina que sempre arrenca amb un aperitiu lleidatà (botifarres, arbequines, secallones, pà amb tomaquet…) i avança per plats i postres elaborats amb la màxima qualitat i bon gust, en el sentit organolèptic del terme.
José Carlos Gonzàlez López és el responsable de gastronomia a Madrid d’aquest grup de restauració que innova i incorpora les tendències de servei i cuina a unes cartes de cuina mediterrània que triomfen entre els gustos dels comensals més variats.
Entre les cuines i els menjadors que dirigeix el grup català trobem l’elegant Paradis Madrid (Marqués de Cubas, 14), l’oasi de modernitat en la senyorial Casa Amèrica (Recoletos, 2) i la camaleònica sala de música en viu, copes i bistrôt Calle 54 (Paseo de la Habana, 3).
Als entrants de Paradis Madrid, el pernill ibèric tallat davant l’atenta mirada dels comensals pren el protagonisme d’una sala per on desfilen lloms d’anxoves amb tomata natural, virutes de foi, graellades de verdures, amanides variades i tot tipus d’arrossos. Entre les carns destaca el costellam de corder al forn, el filet rostit amb vi, els daus de vedella o el cruixent de peus de porc farcits amb salsa de tòfona. La tonyina amb Parmentier de colifor i el suquet de rap figuren entres els peixos del dia. Destaca el carro de rebosteria i postres.
A Casa Amèrica, les sardines marinades, el canaló de cua de bou o el tataki obren un bon menú. El bacallà confitat, els “judiones” amb marisc, el “cochinillo” i el cruixent de capipota amb bunyol de crema de préssec són algunes de les carns i els peixos que podem degustar al menjador d’aquest emblemàtic centre cultural, obert al públic amb servei de migdia i nit al cor de Madrid.
En darrer lloc, Calle 54 ofereix una oferta de cuina mediterrània amb un servei ràpid on el ritme el marca el client. Els entrants freds (pernil, “mojama”, còctel de salmó amb fruites, foie) estan acompanyats a la carta per entrants calents com el rementat de bolets o la fideuà amb bolets i fetge d’ànec.
El rap a la brasa i el bacallà confitat comparteixen protagonisme com a segons plats amb altres peixos i carns com l’hamburguesa de magret o els daus de bou. Mereixen una menció especial els plats del dia: cassoles, arrosos, tripes… El Grupo Paradís hace años que desembarcó en Madrid para aportar su visión de la gastronomía mediterránea sin perder las raíces catalanas de sus promotores, los leridanos Armando y Víctor Bejar. La elegancia y cuidadosa decoración de cada uno de los ambientes que Paradis dibuja en la capital del reino se vertebran desde una manera de interpretar la cocina que siempre arranca con un aperitivo leridano (morcillas, arbequinas, secallonas, pan con tomate…) y avanza por platos y postres elaborados con la máxima calidad y buen gusto, en el sentido organoléptico del término.
José Carlos Gonzalez López es el responsable de gastronomía en Madrid de este grupo de restauración que innova e incorpora las tendencias de servicio y cocina a unas cartas de cocina mediterránea que triunfan entre los gustos de los comensales más variados.
Entre las cocinas y los comedores que dirige el grupo catalán encontramos el elegante Paradis Madrid (Marqués de Cubas, 14), el oasis de modernidad en la señorial Casa América (Recoletos, 2) y la camaleónica sala de música en vivo, copas y bistrôt Calle 54 (Paseo de la Habana, 3).
En los entrantes de Paradis Madrid, el jamón ibérico cortado ante la atenta mirada de los comensales toma el protagonismo de una sala por donde desfilan lomos de anchoas con tomate natural, virutas de foie, parrilladas de verduras, ensaladas variadas y todo tipos de arroces. Entre las carnes destaca el costillar de cordero al horno, el filete asado con vino, los dados de ternera o el crujiente de pies de cerdo rellenos con salsa de trufa. El atún con parmentier de colifor y el “suquet” de rape figuran entras los pescados del día. Destaca el carro de repostería y postres.
En Casa América, las sardinas marinadas, el canalón de cola de buey o el tataki abren un buen menú. El bacalao confitado, los “judiones” con marisco, el “cochinillo” y el crujiente de “capipota” con buñuelo de crema de melocotón son algunas de las carnes y los pescados que podemos degustar al comedor de este emblemático centro cultural, abierto al público con servicio de mediodía y noche al corazón de Madrid.
En último lugar, Calle 54 ofrece una oferta de cocina mediterránea con un servicio rápido donde el ritmo lo marca el cliente. Los entrantes fríos (jamón, “mojama”, cóctel de salmón con frutas, foie) están acompañados a la carta por entrantes calientes como el revuelto de setas o la fideuá con setas y hígado de pato.
El rape a la brasa y el bacalao confitado comparten protagonismo como según platos con otros pescados y carnes como la hamburguesa de magret o los dados de buey. Merecen una mención especial los platos del día: cazuelas, arroces, tripas…

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats