Octubre gastronòmic amb bolets, ànec i oliOctubre gastronómico con setas, pato y aceite

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els bolets, l’ànec i l’oli són els protagonistes de moltes jornades gastronòmiques de les Terres de Lleida durant la tardor. Així, els primers caps de setmana d’octubre podem gaudir de la cuina de l’ànec a la Val d’Aran; de la dels bolets a l’Alta Ribagorça, (fins a l’1 de novembre;) i de l’oli a les Garrigues (fins al començament de desembre).
Al Solsonès, diferents restaurants de la comarca també participen durant els mesos d’octubre i novembre en la cinquena edició de les seves Jornades Gastronòmiques.Las setas, el pato y el aceite son los protagonistas de muchas jornadas gastronómicas de las Tierras de Lleida durante el otoño. Así, los primeros fines de semana de octubre podemos disfrutar de la cocina del pato en el Valle de Arán; de la de las setas en la Alta Ribagorça, (hasta el 1 de noviembre;) y del aceite en Les Garrigues (hasta el comienzos de diciembre).
En el Solsonès, diferentes restaurantes de la comarca también participan durante los meses de octubre y noviembre en la quinta edición de sus Jornadas Gastronómicas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats