Cuina del conill, la vedella i herbes a Slow Lleida Cocina del conejo, la ternera y hierbas en Slow Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La fira Slow Lleida, que aquest cap de setmana es va traslladar de Balaguer –on se va celebrar l’any passat– fins a Lleida, va comptar amb sessions de cuina de productes com el conill o la vedella, el dissabte dia 3 d’octubre; i altres receptes en directe sobre com treballar en la cuina diferents herbes, el diumenge dia 4 d’octubre.
Mercè Camins (Casa Mercè de Fondepou) va ser la cuinera que va obrir la cuina de la fira amb els conills ecològics produïts per Isabel Sanjosé.
Casa Kiko de Llessui va oferir també una demostració de cuina amb carn ecològica Cal Brunec.
El diumenge, la cuina es va dedicar a les elaboracions fetes amb herbes. Així, Andreu Bosch (Nova Cabanya) i Mateu Blanch (Cassia) van fer plats en directe amb diferents herbes medicinals.
Per la seva banda, Enric Millà (El Dien) va elaborar postres amb estèvia i “kalanchoe” produïdes per Josep Pàmies a Balaguer. Altres cuiners participants a la fira van ser Sergi de Meià (MonVínic de Barcelona) i Albert Mendiola (Mut de Barcelona).La feria Slow Lleida, que este fin de semana se trasladó de Balaguer –donde se celebró el año pasado– hasta Lleida, contó con sesiones de cocina de productos como el conejo o la ternera, el sábado día 3 de octubre; y otras recetas en directo sobre cómo trabajar en la cocina diferentes hierbas, el domingo día 4 de octubre.
Mercè Camins (Casa Mercè de Fondepou) fue la cocinera que abrió la cocina de la feria con los conejos ecológicos producidos por Isabel Sanjosé.
Casa Kiko de Llessui ofreció también una demostración de cocina con carne ecológica Cal Brunec.
El domingo, la cocina se dedicó a las elaboraciones hechas con hierbas. Así, Andreu Bosch (Nova Cabanya) y Mateu Blanch (Cassia) hicieron platos en directo con diferentes hierbas medicinales.
Por su parte, Enric Millà (El Dien) elaboró postres con estevia y “kalanchoe” producidas por Josep Pàmies en Balaguer. Otros cocineros participantes a la feria fueron Sergi de Meià (MonVínic de Barcelona) y Albert Mendiola (Mut de Barcelona).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats