Barbastre acull aquest octubre el II Congrés de Turisme EnològicBarbastro acoge este octubre el II Congreso de Turismo Enológico

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El món del vi i la gastronomia, sectors de creixent importància en l’economia mundial i motor de nous models turístics que han emergit en l’última dècada, seran els protagonistes del II Congrés Internacional de Turisme Enològic que se celebrarà a Barbastre, cor de la DO Somontano, del 21 al 24 d’octubre. Una trobada en la qual cellers, enòlegs, distribuïdors, empreses enoturístiques, institucions públiques i les més representatives figures acadèmiques vinculades al món del turisme del vi es reuniran per analitzar el passat, present i futur d’un sector en auge.
Una cita que pretén erigir-se, en el que suposa la seva consolidació després de la I Edició celebrada en Jerez, en el marc de referència científic del turisme enogastronòmic. El II Congrés Internacional de Turisme Enològic convertirà el cor de l’Alt Aragó en el centre del món vitivinícola.
Promogut per la Universitat de Cadis en col·laboració amb l’Ajuntament de Barbastre, el Congrés es presenta com un fòrum d’idees, il·limitat i viu en el qual s’abordaran les claus del desenvolupament i la importància creixent d’aquest sector i la cultura del vi en el món. El mundo del vino y la gastronomía, sectores de creciente importancia en la economía mundial y motor de nuevos modelos turísticos que han emergido en la última década, serán los protagonistas del II Congreso Internacional de Turismo Enológico que se celebrará a Barbastro, corazón de la DO Somontano, del 21 al 24 de octubre. Un encuentro en la cual bodegas, enólogos, distribuidores, empresas enoturísticas, instituciones públicas y las más representativas figuras académicas vinculadas en el mundo del turismo del vino se reunirán para analizar el pasado, presente y futuro de un sector en auge.
Una cita que pretende erigirse, en el que supone su consolidación después de la I Edición celebrada en Jerez, en el marco de referencia científico del turismo enogastronómico. El II Congreso Internacional de Turismo Enológico convertirá el corazón del Alto Aragón en el centro del mundo vitivinícola.
Promovido por la Universidad de Cádiz en colaboración con el Ayuntamiento de Barbastro, el Congreso se presenta como un foro de ideas, ilimitado y vivo en el cual se abordarán las claves del desarrollo y la importancia creciente de este sector y la cultura del vino en el mundo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats