Cata de Fernández de Pierola a Torre-SeronaCata de Fernández de Pierola en Torre-Serona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Distribucions l’Antonio de Torre-Serona i Bodegas Fernández de Pierola, van organitzar el passat dimarts una cata de tota la família de vins d’aquest celler de la Rioja Alavesa. Restauradors, clients i amics de la distribuïdora lleidatana van poder participar en un tast dirigit amb el Blanc 2008 fermentat en barrica, cent per cent Viura (Macabeo); el Crianza 2006; el Reserva 2003; i el Vitium Reserva 2003.
El director gerent de la bodega, Carlos Bujanda Hernández de Pierola, no va faltar a la trobada i va destacar la personalitat pròpia que volen donar a aquest vins denominats “de pago”.Distribucions l’Antonio de Torre-Serona y Bodegas Fernández de Pierola, organizaron el pasado martes una cata de toda la familia de vinos de esta bodega de la Rioja Alavesa. Restauradores, clientes y amigos de la distribuidora leridana pudieron participar en una cata dirigida con el Blanco 2008 fermentado en barrica, cien por ciento Viura (Macabeo); el Crianza 2006; lo Reserva 2003; y el Vitium Reserva 2003.
El director gerente de la bodega, Carlos Bujanda Hernández de Pierola, no faltó al encuentro y destacó la personalidad propia que quieren dar a este vinos denominados “de pago”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats