Nova aventura gastronòmica d’Annette Abstoss a BangkokNueva aventura gastronómica de Annette Abstoss en Bangkok

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La gastronoma Annette Abstoss ha programat un nou viatge-seminari gastronòmic per descobrir la cuina tailandesa. Aquest viatge a Bangkok es realitzarà entre els dies 7 i 15 de febrer de 2008 i comptarà amb Ian Chalermkittichai, anterior xef executiu del Four Seasons de Bangkok i actual xef executiu de Kittichai de New York City; i Annette Abstoss com a mestres de cerimònia.
Abstoss, tal com va fer a HonKong aquest estiu, es compromet a guiar als cuiners i gastronoms que es vulguin incorporar a aquesta saborosa “aventura per jardins tropicals, cases d’esperits i mercats flotants”, coneixent el milor menjar de carrer i els cuiners locals més interessants.
El curs propiament dit es concentrarà en tres dies intensius a l’escola Suan Dusit International Culinary School, i el programa contempla diferents sessions amb la més reconeguda especialista en Royal Thai Cuisine, Kobkaew Naipiniy.
El viatge inclou el vol en Thai Airways, allotjament i esmorzar al Motropolitan, un dels hotels més luxosos i moderns de Bangkok, els dinars i sopars del programa i el servei de guia amb traducció especialitzada en l’àmbit gastronòmic.
Per a més informació, podeu contactar amb Annette Abstoss (annette@abstoss.net).La gastrónoma Annette Abstoss ha programado un nuevo viaje-seminario gastronómico para descubrir la cocina tailandesa. Este viaje en Bangkok se realizará entre los días 7 y 15 de febrero de 2008 y contará con Ian Chalermkittichai, anterior chef ejecutivo del Four Seasons de Bangkok y actual chef ejecutivo de Kittichai de New York City; y Annette Abstoss como maestros de ceremonia.
Abstoss, tal como hizo en Hong Kong este verano, se compromete a guiar a los cocineros y gastrónomos que se quieran incorporar a esta sabrosa “aventura por jardines tropicales, casas de espíritus y mercados flotantes”, conociendo la mejor cocina de calle y los cocineros locales más interesantes.
El curso propiamente dicho se concentrará en tres días intensivos en la escuela Suan Dusit International Culinary School, y el programa contempla diferentes sesiones con la más reconocida especialista en Royal Thai Cuisine, Kobkaew Naipiniy.
El viaje incluye el vuelo en Thai Airways, alojamiento y desayuno en el Motropolitan, uno de los hoteles más lujosos y modernos de Bangkok, las comidas y cenas del programa y el servicio de guía con traducción especializada en el ámbito gastronómico.
Para más información, podéis contactar con Annette Abstoss (annette@abstoss.net).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats