La Mostra de les Garrigues serveix més de 1.200 menúsLa Muestra de Les Garrigues sirve más de 1.200 menús

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que es va celebrar des del darrer cap de setmana d’octubre fins al començament de desembre, es va tancar amb un balanç de més de 1.200 menús servits pels set restaurants participants. Aquesta dada va fer que restauradors i el Consell Comarcal, organitzadors de l’activitat, valoressin de forma molt positiva el desenvolupament de la mostra culinària.
L’organització de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues va aprofitar la seva trobada de cloenda a mitjan desembre per avaluar aquesta edició d’una forma positiva i autocrítica, amb la intenció d’esbrinar quines podrien ser les millores i novetats que es podrien incloure en la propera edició.
En aquesta línia, restauradors i Consell Comarcal van coincidir en la necessitat de renovar les jornades amb l’objectiu d’ampliar els establiments adherits i participants de la mostra; així com es va considerar adient incrementar la cohesió entre l’oferta gastronòmica i turística de la comarca.
Un altre dels punts valorats en la reunió van ser els “criteris, distintius i reconeixements de la qualitat dels restaurants participants” així com es va insistir en “l’ampliació i millora dels aspectes publicitaris i promocionals”.
Aquesta XIII Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha estat fruit del treball de participació i de l’esforç de set restauradors de la comarca, que han delectat els seus clients amb uns plats cuinats amb il·lusió i professionalitat amb el propòsit que tots els comensals puguessin sentir les aromes de les Garrigues.
L’Hostal Benet, el Carro Blanc, Masia Salat i Masia les Garrigues de les Borges Blanques; La Garbinada, des de Granyena de les Garrigues; el restaurant Centre del Vilosell; i el Refugi de Vinaixa van ser els restaurants participants.La Muestra Gastronómica de Les Garrigues, que se celebró desde el último fin de semana de octubre hasta el comienzo de diciembre, se cerró con un balance de más de 1.200 menús servidos por los siete restaurantes participantes. Este dato hizo que restauradores y el Consejo Comarcal, organizadores de la actividad, valoraran de forma muy positiva el desarrollo de la muestra culinaria.
La organización de la Muestra Gastronómica de Les Garrigues aprovechó su encuentro de conclusión a mediados de diciembre para evaluar esta edición de una forma positiva y autocrítica, con la intención de averiguar cuáles podrían ser las mejoras y novedades que se podrían incluir en la próxima edición.
En esta línea, restauradores y Consejo Comarcal coincidieron en la necesidad de renovar las jornadas con el objetivo de ampliar los establecimientos adheridos y participantes de la muestra; así como se consideró adecuado incrementar la cohesión entre la oferta gastronómica y turística de la comarca.
Otro de los puntos valorados en la reunión fueron los “criterios, distintivos y reconocimientos de la calidad de los restaurantes participantes” así como se insistió en “la ampliación y mejora de los aspectos publicitarios y promocionales”.
Esta XIII Muestra Gastronómica de Les Garrigues ha sido fruto del trabajo de participación y del esfuerzo de siete restauradores de la comarca, que han deleitado sus clientes con unos platos cocinados con ilusión y profesionalidad con el propósito que todos los comensales pudiesen sentir los aromas de Les Garrigues.
El Hostal Benet, el Carro Blanc, Masia Salat y Masia les Garrigues de les Borges Blanques; La Garbinada, des de Granyena de les Garrigues; el restaurante Centre del Vilosell; y el Refugi de Vinaixa fueron los restaurantes participantes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats