Guardons per Viña del Sió i Vila CoronaGalardones para Viña del Sió y Vila Corona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XIII Cata Concurs Ciutat de Còrdova Premios Mezquita 2007 ha guardonat amb una Medalla d’Or i dues Medalles d’Argent a tres vins de la DO Costers del Segre: Viña del Sió Rosado 2006 i Viña del Sió Semicrianza 2005 de Bodegas Costers del Sió i Llabustes Cabernet Sauvignon 2004 del Celler Vila Corona.
El concurs, que va tenir lloc el passat dia 10 de novembre de 2007 a la ciutat de Còrdova, està organitzat per l’ Aula del Vino de Córdoba; associació cultural sense ànim de lucre, que té per objectiu promoure i difondre la cultura enològica. Aquest concurs està oficialment reconegut pel Ministeri d’Agricultura i per la Conselleria d’Agricultura de la Junta d’Andalusia. Els vins van ser catats a cegues per 30 professionals de reconegut prestigi nacional e internacional.
Viña del Sió 2005 és un vi elaborat amb ull de llebre i syrah de matisos complexes, amb un excel·lent equilibri gustatiu. Viña del Sió Rosat 2006 està elaborat pel mètode de sangrat dels dipòsits, de syrah i garnatxa tinta, d’aroma intens que en boca destaca per la seva fruitositat i frescor. Ambdós estan elaborats per Bodegas Costers del Sió.
Bodegas Costers del Sió és un celler de modernes instal·lacions creat fa un any, ubicat en un paratge de la Ribera del Sió anomenat Flix, on la família Porcioles-Buixó ha creat un projecte vitivinícola destinat a obtenir vins d’alta qualitat.
Vila Corona està situat a Vilamitjana, al Pallars Jussà, en una nau de nova construcció que data del 1993. El celler disposa de les més noves tecnologies i compta amb 9’25 hectàrees de vinya pròpia.La XIII Cata Concurso Ciudad de Córdoba Premios Mezquita 2007 ha galardonado con una Medalla de Oro y dos Medallas de Plata a tres vinos de la DO Costers del Segre: Viña del Sió Rosado 2006 y Viña del Sió Semicrianza 2005 de Bodegas Costers del Sió y Llabustes Cabernet Sauvignon 2004 de la Bodega Vila Corona.
El concurso, que tuvo lugar el pasado día 10 de noviembre de 2007 en la ciudad de Córdoba, está organizado por la Aula del Vino de Córdoba; asociación cultural sin ánimo de lucro, que tiene por objetivo promover y difundir la cultura enológica. Este concurso está oficialmente reconocido por el Ministerio de Agricultura y por la Consejería de Agricultura de la Junta de Andalucía. Los vinos fueron catados a ciegas por 30 profesionales de reconocido prestigio nacional e internacional.
Viña del Sió 2005 es un vino elaborado con ull de llebre y syrah de matices complejos, con un excelente equilibrio gustativo. Viña del Sió Rosado 2006 está elaborado por el método de sangrado de los depósitos, de syrah y garnacha tinta, de aroma intenso que en boca destaca por su frutosidad y frescura. Ambos están elaborados por Bodegas Costers del Sió.
Bodegas Costers del Sió es una bodega de modernas instalaciones creada hace un año, ubicado en un paraje de la Ribera del Sió llamado Flix, donde la familia Porcioles-Buixó ha creado un proyecto vitivinícola destinado a obtener vinos de alta calidad.
Vila Corona está situada en Vilamitjana, en el Pallars Jussà, en una nave de nueva construcción que data del 1993. La bodega dispone de las más nuevas tecnologías y cuenta con 9’25 hectáreas de viña propia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats