Nou maridatge de Cristiari a Neo ParcNuevo maridaje de Cristiari en Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ernest Flaqué, del celler Vall de Baldomar de Costers del Segre, va comentar durant la nit d’aquest passat divendres, 19 de juny, tota la gamma de vins Cristiari (Blanc, Rosat, d’Alós i Negre) que es van poder degustar en el decurs d’un menú de maridatge que va tenir lloc al restaurant Neo Parc de Lleida.

Per aquesta vetllada el xef del restaurant, Antoni Rúbies, va preparar d’entrants: una torrada de pà d’oli amb anxoves, torrada que es va maridar amb Cristiari Rosat; i pop a la gallega amb escuma d’oli de Juncosa que es va degustar amb el Blanc de la marca lleidatana. Pel que fa al peix, la cuina del Neo Parc va sorprendre amb una lassanya de brandada de lluç amb pernil ibèric que va casar perfectament amb el negre Cristiari d’Alós. El negre Cristiari es va maridar abans de les postres amb un filet de bou amb cireres. Per tancar el menú, Rúbies va servir un pastís d’albercocs i gelat de farigola que es va acompanyar amb un dolç “vi del Joan”.Ernest Flaqué, de la bodega Vall de Baldomar de Costers del Segre, comentó durante la noche de este pasado viernes, 19 de junio, toda la gama de vinos Cristiari (Blanco, Rosado, de Alós y Negro) que se pudieron degustar en el decurso de un menú de maridaje que tuvo lugar al restaurante Neo Parc de Lleida.

Para esta velada el chef del restaurante, Antoni Rúbies, preparó de entrantes: una tostada de pan de aceite con anchoas, tostada que se maridaró con Cristiari Rosado; y pulpo a la gallega con espuma de aceite de Juncosa que se degustó con el Blanco de la marca leridana. En cuanto al pescado, la cocina del Neo Parc sorprendió con una lasaña de brandada de merluza con jamón ibérico que casó perfectamente con el negro Cristiari de Alós. El negro Cristiari se maridaró antes de los postres con un filete de buey con cerezas. Para cerrar el menú, Rúbies sirvió un pastel de albaricoques y helado de tomillo que se acompañó con un dulce “vino de Joan”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats