Sans i Domínguez guanyen el Rias Baixas de PaellesSans y Domínguez ganan el Rias Baixas de Paellas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Salvador Sans i Encarna Domínguez va ser la parella guanyadora, en la categoria de Millor Gust, del XVIII Concurs de Paelles Rias Baixas de Cappont, mentre que el tàndem format per Lázaro Charles i Paco Carmona va ser el mereixedor del premi a la Millor Presentació.
El concurs, que es va celebrar el passat divendres 19 de juny al carrer Trinitaris (emplaçament del restaurant Rias Baixas, organitzador de la trobada), va comptar amb 14 grups participants i 327 comensals, superant als 240 de l’edició de 2008.
Mariano de la Torre i Maria Jesús Caballero, propietaris de l’establiment i organitzadors del concurs amb els seus fills, van agrair la presència dels regidors i representants veïnals que van participar de Jurat així com a les firmes col·laboradores.Salvador Sans y Encarna Domínguez fue la pareja ganadora, en la categoría de Mejor Gusto, del XVIII Concurso de Paellas Rias Baixas de Cappont, mientras que el tándem formado por Lázaro Charles y Paco Carmona fue el merecedor del premio a la Mejor Presentación.
El concurso, que se celebró el pasado viernes 19 de junio a la calle Trinitaris (emplazamiento del restaurante Rias Baixas, organizador del encuentro), contó con 14 grupos participantes y 327 comensales, superando a los 240 de la edición de 2008.
Mariano de la Torre y Maria Jesús Caballero, propietarios del establecimiento y organizadores del concurso con sus hijos, agradecieron la presencia de los regidores y representantes vecinales que participaron de Jurado así como a las firmas colaboradoras.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats