Nou curs de cuina de Creu RojaNuevo curso de cocina de Cruz Roja

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Creu Roja Lleida ha organitzat un nou curs d’ajudant de cuina per facilitar la integració laboral de 20 persones en risc d’exclusió social. Aquestes formacions s’inclouen dintre del Programa Operatiu “Lluita contra la discriminació 2007-2013″ amb finançament del Fons Social Europeu, l’objectiu del qual és millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben amb especials dificultats per accedir al món laboral.
El curs, de 110 hores de durada, s’ha dut a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la Caparrella amb la col·laboració dels professionals del centre. Posteriorment a la formació, els alumnes del curs realitzaran pràctiques no laborals en diferents restaurants a la ciutat de Lleida amb l’objectiu de desenvolupar “in situ” els aspectes treballats a la formació realitzada i millorar les seves possibilitats de poder accedir a un lloc de treball. Des de Creu Roja s’organitzen accions dirigides a persones sense ocupació amb l’objectiu facilitar o millorar les seves competències.Cruz Roja Lleida ha organizado un nuevo curso de ayudante de cocina para facilitar la integración laboral de 20 personas en riesgo de exclusión social. Estas formaciones se incluyen dentro del Programa Operativo “Lucha contra la discriminación” 2007-2013 con financiación del Fondo Social Europeo, cuyo objetivo es mejorar la empleabilidad de las personas que se encuentran con dificultades para acceder al mundo laboral.
El curso, de 110 horas de duración, se ha llevado a cabo en las instalaciones de la Escuela de Hostelería y Turismo de la Caparrella con la colaboración de los profesionales del centro. Posteriormente a la formación, los alumnos del curso realizarán prácticas no laborales en diferentes restaurantes en la ciudad de Lleida con el objetivo de desarrollar “in situ ” los aspectos trabajados en la formación realizada y mejorar sus posibilidades de poder acceder a un puesto de trabajo. Desde Cruz Roja organizan acciones dirigidas a personas sin empleo con el objetivo facilitar o mejorar sus competencias.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats