Cinc lleidatants, al Joves Talents de la GastronomiaCinco leridanos, a los Jóvenes Talentos de la Gastronomía

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Àngel Esteve amb els Pennoni lisci amb salsa pesto; l’Adrià Aragón amb el Timbal de carabassa; l’Eloi Romero amb la Bavaresa de préssec amb gelatina de vi, mousse de xocolata i galeta de sajolida; en Rafel Allés amb el Risotto de bacallà, poma i llagostí i en Marc Pomés amb les Polpetes de llenguado amb salsa de torró d’ametlles.
Els cinc finalistes participaran a la gran final del concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia que tindrà lloc al maig. El jurat estarà format per xefs, periodistes i directius del celler que triaran al guanyador que obtindrà una beca de 2.000 euros destinada a la seva formació gastronòmica i enològica. Com a novetat, en aquesta edició, s’ha creat el premi Raimat al millor maridatge que es proposarà el mateix dia de la final i estarà dotat amb un valor econòmic de 500 euros per ampliar estudis. El premi consisteix a reconèixer la millor recepta de cadascuna de les escoles participants i està obert a tots els estudiants dels tres centres. Amb l’ajuda dels seus professors, els futurs xefs han d’elaborar un plat amb productes de temporada i el cost del qual no superi els quatre euros.Ángel Esteve con los Pennoni Lisci con salsa pesto; Adrià Aragón con el Tambor de calabaza; Eloi Romero con la Bávara de melocotón con gelatina de vino, mousse de chocolate y galleta de ajedrea; Rafael Allés con el Risotto de bacalao, manzana y langostino y Marc Pomés con los Pulpitos de lenguado con salsa de turrón de almendras.
Los cinco finalistas participarán en la gran final del concurso Raimat de Jóvenes Talentos de la Gastronomía que tendrá lugar en mayo. El jurado estará formado por chefs, periodistas y directivos de la bodega que elegirán al ganador que obtendrá una beca de 2.000 euros destinada a su formación gastronómica y enológica. Como novedad, en esta edición, se ha creado el premio Raimat al mejor maridaje que se propondrá el mismo día de la final y estará dotado con un valor económico de 500 euros para ampliar estudios.
El premio consiste en reconocer la mejor receta de cada una de las escuelas participantes y está abierto a todos los estudiantes de los tres centros. Con la ayuda de sus profesores los futuros chefs deben elaborar un plato con productos de temporada cuyo coste no supere los cuatro euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats