220 persones participen a les Bombolles de Nadal al Museu220 personas participan en las Burbujas de Navidad en el Museo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de 220 persones van participar aquest cap de setmana a Bombolles de Nadal al Museu de Lleida, una proposta gastronòmica de Como Pomona i el Museu de Lleida per promocionar els escumosos i caves locals d’Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió i Raimat amb visites guiades el museu amb aperitius i dinar o sopar de maridatge.
La proposta gastronòmica s’obria amb uns aperitius de Salmó cítric, Steak tartar de vedella Carn Sargaire i Misto de llom, regats amb una copa de benvinguda DO Costers del Segre.
Una vegada al menjador, com a entrants: Contrastos de temporada de l’horta del Pàmies amb Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo (DO Cava); i Arròs cremós de bolets i tòfona amb Brut de Verdú de Cercavins (DO Costers del Segre). Com a plats principals, Tonyina roja Balfego confitada amb Oleic Bovera, amb formatge de cabra Montbrú, melmelada de tomata i alfàbrega, casat amb Siós Brut Rosé Pinot Noir de Costers del Sió (DO Costers del Segre); i Costella de vedella Carn Sargaire amb samfaina de fruites regada amb Reserva Brut Nature Castell del Remei (DO Cava).
Les postres, maridades amb l’Analec Brut Nature (DO Costers del Segre), van ser les Bombolles de Caviaroli amb xocolata Guanaja Valrhona.Un total de 220 personas participaron este fin de semana en Burbujas de Navidad en el Museo de Lleida, una propuesta gastronómica de Como Pomona y el Museo de Lleida para promocionar los espumosos y cavas locales de Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió y Raimat con visitas guiadas al museo con aperitivos y comida o cena de maridaje.
La propuesta gastronómica se abría con unos aperitivos de Salmón cítrico, Steak tártaro de ternera Carn Sargaire y Cerilla de lomo regados con una copa de bienvenida DO Costers del Segre.
Una vez en el comedor, como entrantes: Contrastes de temporada de la huerta de Pàmies con Raimat Brut Nature Chardonnay Xarelo ( DO Cava ) y Arroz cremoso de setas y trufa con Bruto de Verdú de Cercavins (DO Costers del Segre). Como platos principales , Atún rojo Balfegó confitado con Oleic Bovera, con queso de cabra Montbrú, mermelada de tomate y albahaca casado con Sió Brut Rosé Pinot Noir de Costers del Sió (DO Costers del Segre) y Costilla de ternera Carn Sargaire con pisto de frutas regada con Reserva Brut Nature Castell del Remei (DO Cava).
Los postres, maridados con Analec Brut Nature (DO Costers del Segre) fueron las Burbujas de Caviaroli con chocolate Guanaja Valrhona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats