Nou Club de Gastronomia a l,Ametlla de MarNuevo Club de Gastronomía en la Ametlla de Mar

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Club de Gastronomia de l’Ametlla de Mar es va presentar formalment la setmana passada, uns dies abans de la seva tradicional celebració de la Diada dels Fideus Rossejats, diumenge, 17 de juny.
Aquest Club el formen inicialment 13 restaurants de la població que reuneixen tot un seguit de criteris de qualitat, elaboració i servei, i assumeixen un compromís per tenir a les seves cartes productes locals, del territori i plats tradicionals. El Club pretén convertir l’Ametlla de Mar en una destinació gastronòmica de primer ordre i implicar-se en les festes i activitats gastronòmiques que s’organitzen a la població.
La seva creació obeeix a la necessitat de disposar d’un club de producte vinculat amb gastronomia per així poder dinamitzar els diferents agents de l’Ametlla de Mar, creant un canal d’enllaç entre el pescadors, serveis turístics, restauradors i els consumidors finals.El Club de Gastronomía de la Ametlla de Mar se presentó formalmente la semana pasada, unos días antes de su tradicional celebración de la Fiesta de los Fideos Arroces, domingo, 17 de junio. Este Club lo forman inicialmente 13 restaurantes de la población que reúnen una serie de criterios de calidad, elaboración y servicio, y asumen un compromiso para tener en sus cartas productos locales, del territorio y platos tradicionales. El Club pretende convertir a la Ametlla de Mar en un destino gastronómico de primer orden e implicarse en las fiestas y actividades gastronómicas que se organizan en la población.
Su creación obedece a la necesidad de disponer de un club de producto vinculado con gastronomía para así poder dinamizar los diferentes agentes de la Ametlla de Mar, creando un canal de enlace entre el pescadores, servicios turísticos, restauradores y los consumidores finales .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats